Atliekų versle – milijonų kasyklos

Grįžti į straipsnį

vilnietė

vilnietė portretas
Už butą moku,už garažą moku už sodo namelį moku ir visur skaitoma kad ta pačia diena metu šiukšles nagi tikrai vienu metu nemetu.VILNIUS

Anonimas

Anonimas portretas
omums vis brangina siuksliu isvezima.kvadratura buto mums siukslina

Dalia

Dalia portretas
Svarbiausia, kai pavogia milijonus, tada pradeda tyrinėti. O kur tikrintojai, ką, jie tik su popieriais dirįba, užpakalių nuo kėdžių negali pakelti, už ką jiems mokamas atlyginimas?

Algimantas

Algimantas portretas
, Ar išsiaiškins ir nubaus kaltus? Kada pradės sodinti į kalėjimą? Prisivagia - pasėdi 2-3 metelius ir išeina arba gauna lygtinai. KADA VAGIS PRADĖS SODINTI Į CYPĘ/

Rimas

Rimas portretas
Šis pinigų vadas Plačioji kišenė, iš aukšto aplinkosaugos vigvamo, milijonų kuriuos pasiskyrė savo buvusiai darbovietei nemato. Stebėtinas vištakumas.

Dainius J

Dainius J portretas
atliekas pereme valdyt vetrunos steigtos imones. jie susisodino i valdiskas kedes savo vazonus o sitas ministeris rupinasi tik savo kisene. tad tokie toki susirado

kažko nesupratau?

kažko nesupratau? portretas
rašo apie 2013 ir dar ankstesnius metus, bet adresuoja naujam, metus laiko dirbančiam ministrui?

Spirgelis nemato kas darosi?

Spirgelis nemato kas darosi? portretas
Ar jis negali iškviesti šito kreivasnukio svoločiaus ant kilimo? Kas iš tikrųjų valdo ir apvagia Lietuvą? Atliekų imperija visame pasaulyje yra mafijos rankose, o pas mus dar šlykštesnė padėtis.

lovys

lovys portretas
i gera kede pasodino caras savo profesionalu ministra numate kad kede is aukso

Energesman

Energesman portretas
Superinis ministras! Jima daug bet ir daro! Ne taip kaip treciokas, trepsejo trepsejo uz tukstantuka ir bijojo net saves. Sitas bachuras maladec! Vat belieka paskutinius ES pinigelius pasisavint ir viskas sokolade. Salygos jau suderintos, niekas kitas nosies neikis.

Morka

Morka portretas
Šveikai, labai skystai užsakei straipsni apie Sakalauska. Kodel tyli apie kazokiskes kur vetrunos (energesman) chebra non stop veža atliekas uz jau kokius 7 mln eur? Zala gamtai begaline. O dar gini sabutylnyka Martecka kuri vetruna idarbino i agentura ir sitas monistras jam net vietapašilde kad vetruniniai plautu pinigelius? O kur dar vetruniniu apva per kuries ateities es pinigai vetruniniams byres.. smulkiai kapstot

Leonas

Leonas portretas
Tokie žmonės vykdo ir miškų reformą .....

Vidas

Vidas portretas
Drakonas žuvo ,,, šlovė drakonui ;)

AS

AS portretas
Juk bordakas parankus krumpuotiem politikam ir valdininkam.

Anonimas

Anonimas portretas
Mat uztenka israsyti pazima ir paimti milijonus.O kur valstybes kontrole? Ar tie milijonai neplauke ir i atsakingu valdininku kisenes?

Incognito A

Incognito A portretas
Lietuvoje totalus bardakas. Žmonės bėga iš jos, nes mato politiškai neįgalią prezidentę. Kuri reguliariai užlipa ant bačkos pavaizduoti dirbančią... O visi valdininkai viską iš eilės vagia...

Anonimas

Anonimas portretas
Kur žiūri prezidentė, tiek faktų viena tema ir nėra nubaustų. Kodėl verslininkai turi antrą kartą sumokėti, kad kažkas sau kraunasi milijonus....

Semas

Semas portretas
Lietuvos Džonsonas. Ką noriu tą darau, o gižukai man pritars. Tokios atliekų betvarkės miškuose ir pamiškėse dar nebuvo. Šis ,,žaliasis" šaunuolis.Savim patenkintas ,,gamtosaugininkas".

aš portretas
Kodėl Navicko darbų negali patikrinti teisėsauga. Negi taip ir paliks šė reikalą?

Leva

Leva portretas
Baisi betvarke,as gavau du konteinerius papildomai,taigi plastmases ir stiklo tara dedu i tuos konteinerius,zalias atliekas dedu i zaliuju atlieku boksa,darau komposta darzui,o va ita kurin anksciau dedavom viska neturiu ka deti,bet nuvykus i Kauno svara ir visa tai isdescius visvien priverte moketi ,nors to konteinerio net nevezu.Tai kas man atlygins uz isplauta tara,kuriai reikia net silto vandens,o kad ji tureti reikia kurti ir pasildyti vandeni,bet argi tiems lobistams svarbus tas varganas pensininkas.

Kaunietis

Kaunietis portretas
Manau dėgančios atliekos turėtų būti leista deginti,su sąlygą ,kad kaminuose būtų įrengta dūmų valymo filtrai.Sumažėtu šiukšlės ,šiukšlynai aplinkoje ir šiluma būtų pigi.

kolega

kolega portretas
Savo imonei skiria milijonus be konkursu... nieko....; vieno paukstelio apsaugai per savo imone skiria milijonus trecia syk, perka traktorius, granuliatorius, tvartus ir dar velniai zino ka...nieko..; ezerus uzpilti chemikalais su savo kompanija susiruose...nieko....; Skalunu zvalgyba leido....nieko...;) atlieku kardinola paskyre vyriausiu patareju...nieko...; bjauru net rasyti! Gaila gamtos... o tokio ministro ir tokiu profesionalu negaila.... gal paslys kur ant ledo ir visiems palengves...;) Gal Prezidente galetu kojele treptelt??

žinome

žinome portretas
Žinome, kad šiukšlių mafija viena turtingiausių ir galingiausių pasaulyje. Kenčia dabar ir įmonės, ir gyventojai. Atliekų tvarkymas vis brangsta, bet atliekos netvarkomos. Vieni nori deginti, kiti grūda plastikinius požeminius konteinerius gyventojams po langais. Panašu, kad tuoj susipeš, o už viską sumokės visi eiliniai.

Pensininke

Pensininke portretas
Ne vienas buve ir esamas aplinkos ministrai nejudino SIUKSLKYNO milijonu o kas gali paneigti, kad tokia netvraka naudinga partijoms kaip ir VIDAUS reikalu ministerijoje. Kodel milijonierius Karbauskas , vietoj zaidimo su kostiumais, nemeta jegu i korumpuotus milijonieriu DARBUS . Aiskiai galima izvelgti, kad valstybe valdo ne POLITIKAI, o milijonieriai VERSLININKAI ( t.y. mafija).

Domicelė

Domicelė portretas
Papasakosiu tik kas liečia mane.Gyvenu Kaune.Kaime tėviškė stovi tuščia jau keturiolikti metai.Sąskaitas už kaimo šiukšles gaunu jau vienuolika metų .Kelis metus atsimušinėjau,pristatydama elektros pažymas,dabar tas negalioja.2015m gruodį prie namų radau 2 šiukšliadėžes, kurias užrakinau,kad kas nepasiskolintų ir du metus moku už šiukšles,kurių nieks niekada nevežė,o skola už ankstesnius metus tesiasi.Laukiu kol užsiundys antstolius.Neturiu ką į tas dėžes dėti,nes šakas,piktžoles,obuolius negalima dėti,o jeigu atsiranda koks plastmasės gabalas,tai išvežu į Kauną.Kaune už šiukšles moku virš 10eurų.Tai ko ne aukso kasyklos,nieko nedarai,o pinigai eina.

ironija

ironija portretas
sukamas filmas "Šiukšlynų milijonieriai"....

lovys

lovys portretas
profesionalas zino kur ejo ir kaip visada nekaltas ir nezinojo nes caras jo pusej net ir dabar danieliai laisvai laksto

Galerijos

Daugiau straipsnių