A. Armonaitė: tikėjomės geresnių rezultatų, bet jų nedramatizuojame

Laisvės partijos lyderė Aušrinė Armonaitė, jog buvo tikimasi geresnių savivaldos rinkimų rezultatų, tačiau jų partija nedramatizuoja.

„Tikėjomės geresnių rezultatų. Natūralu, kad dabar grįšime ir analizuosime tas detales ką galėjome daryti kitaip, tačiau to nedramatizuojame, priimame tai kaip signalą, jog turime dirbti daugiau“, – kalbėjo ekonomikos ir inovacijų ministrė.

„Mums, kaip pirmą kartą dalyvavusiai partijai, buvo svarbus naujos lyderystės augimas“, – pabrėžė ji.

Partijos vicepirmininkas Vytautas Mitalas vertindamas rezultatus teigė, jog partija atstovauja „reikliems rinkėjams“.

„Mes sukūrėme Laisvės partiją suprasdami, kad atstovaujame labai reikliems rinkėjams, norintiems Vakarietiškos politikos“, – klabėjo jis.

Priimame tai kaip signalą, jog turime dirbti daugiau.

Jis sakė esantis patenkintas Kauno ir Klaipėdos rezultatais, nors abiejuose miestuose „laisviečiai“ liko už brūkšnio.

„Tai, kad Kaune gali ir turi būti daugiau demokratijos, ir mažiau „visvaldybės“, visi kaip ir supranta ir už tai pasisako. Tai mes tikrai remsime demokratijos didėjimą Kaune“, – teigė politikas.

Tuo metu A. Armonaitė kalbėdama apie potencialias koalicijas tarybose pabrėžė, jog atsižvelgs į programines nuostatas.

Vyriausiosios rinkimų komisijos duomenimis, suskaičiavus balsus 1926 iš 1927 apylinkių, Laisvės partija surinko 3,56 proc. balsų.

Ši partija savivaldos rinkimuose dalyvauja pirmą kartą, praėjusiuose rinkimuose sostinėje R. Šimašius dalyvavo su komitetu ir tuomet užsitikrino 17 mandatų. Šįkart Laisvės partija Vilniuje turės devynis mandatus.

Dėl mero posto antrajame ture varžysis vienintelė partijos kandidatė Silva Lengvinienė, ji Elektrėnų savivaldybėje surinkusi 21,8 proc. balsų liko antra ir susirungs su Liberalų sąjūdžio atstovu Gediminu Ratkevičiumi.

„Čia bus pasirinkimas tarp valdžios, kuri yra įklimpusi į skandalus (...) ir naujos, šviežios komandos, kuri gali pasiūlyti labai aiškius rezultatus“, – kalbėdamas apie antrą turą Elektrėnuose sakė V. Mitalas.

„Labai džiaugėmės Elektrėnų rezultatu ir manau, kad yra šansas laimėti bei suburti koaliciją taryboje“, – pažymėjo jis.

Antrasis mero rinkimų turas vyks kovo 19 dieną.

 


      Žemėlapis sukurtas Vyriausiosios rinkimų komisijos užsakymu.
      Žemėlapis sukurtas Vyriausiosios rinkimų komisijos užsakymu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Negaliu ziureti

Negaliu ziureti portretas
Į Benkansko veidą.Atrodo kaip nevisai......tiek to

Eilinis jos nusiplepėjimas

Eilinis jos nusiplepėjimas portretas
Armonaitė paskelbė naują anekdotą.Girdi buvo tikimasi geresnių rezultatų.Tai gal geriau sakyk tiesą,kad tikėjomės,bet nieko nelaimėjome.

ll

ll portretas
Tai tegu ir lieka su tais reiklias savo rinkėjais Vilniuje pilni džiugesio baruose. O iš 60 savivaldybių kartu su konservatoriais agresyviai pulti Kauną ir diegti savo laisves yra išskirtinis marksizmo bruožas,aiškinant kad tiesa ,laisvė išskirtinė jų nuosavybės.O kodėl arčiau, Vilniaus rajonu nesidomi, ten tiek darbo kovoje už demokratiją prieš rusizmą ?
VISI KOMENTARAI 57

Galerijos

Daugiau straipsnių