A. Armonaitė ir R. Šimašius traukiasi iš Liberalų sąjūdžio

Grįžti į straipsnį

Jonas

Jonas  portretas
Kas tai yra liberalizmas Lietuvoje? Dabartinėmis sąlygomis.Geriausiai tinka V.Kudirkos pavyzdys.Tikėk ar netikėk į Dievą , bet kad darbai geri būtų. Bet kokie darbai geri Lietuvoje ,kai visi postai, ministerijos prilindę utėlių ir jos ten nori lindėti iki gyvos galvos , ir veistis.

...

... portretas
Liberalizmas tai TIK anarchizmo sinonimas, ir visa tai - kelias į visišką destrukciją.

ALGIS

ALGIS portretas
Geriau visai dingtų iš Lietuvos

Rapolui ,

Rapolui ,  portretas
nesupratote kas jie ? Viena yra iš seimo OPOZICIJOS , todėl rašyti reikia , kad pagaliau susivoktume kaip OPOZICIJA 'dirba ' vardan tos Lietuvos :) Tarpusavyje nepasidalina net opozicijos lyderio posto , dabar dar ir partinių postų :) Kodėl konservatorius Landsbergis norėjo į koaliciją eiti tik su liberalais ? :) Mano galva Karbauskis elgėsi protingai liberalų nekviesdamas , štai tada ir parsidėjo jo ir "valstiečių " dergimas " mašinos , žemės , meilužės , bet viskas tik pletkai be jokių faktų , o kiek išlindo info apie moralizavusius liberalus ? Jau vien ko verta istorija apie bendrą , po Masiulio, padėjėją kuri buvo abiejų Gentvilų ir kurie "nieko nežinojo " apie Masiulio ir jos "meilę" :) Tik viską žino apie Karbauskį ir "valstiečius " ? Gali tokiais tikėti ? Aš ne .

ziurkes

ziurkes portretas
pradejo begti ziurkes is durniu laivotegul padekoja konservams

cianidas

cianidas portretas
Itariu.merga begs i tvarteli

lyberastai kaip SUDMUSES

lyberastai kaip  SUDMUSES  portretas
sudo priede ...dabar issilaksto y visas puses ieskodami kitos svieziai prisiktos sudo kruvos --ten vel sutups [steigs sudmusiu centro lyberastine sutve su auksiniais saukstais prie sudo]

nevezis

nevezis portretas
bega ziurkes is durniu laivo

Rapolas

Rapolas portretas
Kas jie tokie, kad rasot kasdien? Neidomu, nerasykit daugiau!

viskas

viskas portretas
pas juos suderinta, kad ir toliau apgaudinėti rinkėjus, ta pati firma liberalų, tie patys veikėjai, na ir kas, kad išsiskaidys į padalinius

uuo

uuo portretas
uuo arabe nutare turbut pas savuosius i arabu partija nuvaryt...

sekantis

sekantis portretas
Manau laimė tai partijai, kurioje nėra armonaičių, povilonienių ir šakalienių. Bet įdomiausia yra tai, kad laikraštis aprašo traukimąsi iš de facto jau seniai nebeegzistuojančios partijos - LIBERALŲ. Ji trupa jau dešimtmetį, o dabar jos likę tik tiek, kiek peleninėje lieka pelenų ją iškračius bet neišplovus.

Galerijos

Daugiau straipsnių