Ar Lietuva į prezidentus rinks verslo atstovą?

Grįžti į straipsnį

dink is akiu

dink is akiu portretas
brude milicininke

KEMBRIKAS

KEMBRIKAS portretas
MAT VAIMAT vaziuok i dvara .Rinksim ZOSE ,bambaline.

o

o portretas
Matijošaitis turi veiklos ir savame mieste...negi paliks taip pusiaukelėje...nuvils tuos, kurie juo pasitikėjo....

cigonas

cigonas portretas
p.Matijosaiti nebandik palikti kauno

kembrikas

kembrikas portretas
Tik matjosaiti iskirstu sveikus medziusbutu biokuro ,siluma atpigtu ,nors Kaune pabrango ,per mazai iskirto.

Jonas

Jonas portretas
Garbes zodis,nestiduosim mero,jis mums reikalingas,juk kaunas pabudo is komos busenos,ateis koks niekalas ir vel viskas nuliui.Nepalik musu mere mes Jus gerbiam ir gerbsim.

Ramune

Ramune portretas
Matijosaitis labai reikalingas Kaunui,Mes kaunieciai daug metu svajojom apie toki gera mera ,labai gaila butu jeigu paliktu Kauna likimo valiai.Gerb .MERE ,nepalik kaunieciu .Dabar mes kaunieciai didziuojames savo meru .Jeigu taip nusprestu Matijosaitis kandidatuoti i prezidento posta ,gal laimetu,bet i Kauno mero vieta isibrautu Kupcinskas ir vel butu petvarke pazadu butu daug, o rezultatu mazai sansu ,jau zinom is praeities darbu.Kaip be butu Matijosaicio niekas nesugebes atstoti,mano ir daugelio tokia nuomone.Pagarba Kauno merui.

Eugenijai

Eugenijai portretas
Jeigu jau toki zmogu rinksime..? Jus gal manote,kad tik lietuviai nori pasikeitimu valstybeje,kad butu atsigrezta i paprasta zmogu, nepamirsti pensininkai? Paziurekite i Amerika,ka ji issirinko ir neaimanuokite cia. Zmones nori permainu ir is karto pastebi,kuris politikas dirba zmonems,o kuris tik sau. Rupinkites savo mentalitetu,o ne sapaliokite cia nesamones.

Vile

Vile portretas
Paskaiciau dali komentaru,toliau neskaiciau. Gerb.Matijosaitis kol kas dar nepasake,kad kandidatuos,o jau toks triuksmas? Juk ne jis save iskele,o jo darbai parode,ko vertas sis zmogus. Na,o pavyduoliams nepavydziu. Tokiu trumparegiu reikia paieskoti. Kaunas keiciasi,o jie nemato ir toliau raso apie Matijosaiti bjaurius komentarus. Bet pasakysiu viena dalyka. Rasykite kiek norite,jeigu jis sugalvotu kelti savo kandidatura,isitikinusi, jis ir laimetu. O jus tada gal i merus vel pasikviestumete Kupcinska, juk jis jums taip tiko? Cia jau gaunasi gryna klounada su tuo Kupcinsku, nesinori jo net prisiminti. Zlugde miesta 8-erius metus,o sitiems komentatoriams jis taip tiko? Cirkas ir tiek!

Vika

Vika portretas
Pagal politikos apzvalgininkus,daugiausiai sansu laimeti prezidento rinkimuose turi V.Matijosaitis. Tai ir dziugina ir liudina. Dziugina,kad sis zmogus,prikeles Kauna is griuvesiu, yra vertinamas. Liudina,kad tikrai butu labai gaila atiduoti toki miesto vadova, kuris vienintelis sugeba,o ir nori,tvarkyti miesta taip,kaip dabar mes matome. Ir jeigu reiktu uz ji balsuoti prezidento rinkimuose,dar labai pagalvociau,bet tik del to,kad tikrai nenoreciau kad musu miestas Kaunas liktu be tokio vadovo. Butu labai ir labai gaila prarasti toki mera. Pagarba V.Matijosaiciui. Linkime jam sekmes, grazinant ir tvarkant musu mylima miesta!

Vajei, vajei,

Vajei, vajei, portretas
Kiek galima šitą nesąmonę piršti žmonėms. Gėda turėtų būti apie tai kalbėti. reiktų ištirti jo veiklą Kaune, kiek žalos pridarė.

Tai vat ir pamatysim kas ir kaip

Tai vat ir pamatysim kas ir kaip portretas
Kauno dienos 2017.01.10 straipsnio „V. Matijošaitis atsakė, ar dalyvaus prezidento rinkimuose“ citata: „Tegul kiti vertina šansus, aš tikrai nekandidatuosiu. Aš nekalbu, kad kalbėčiau. Tikrai ne“, – komentavo V. Matijošaitis.

žmonės valdžioje nori į save panašių?

žmonės valdžioje nori į save panašių? portretas
O gal visuomenės skoniui patinka tokia valdžia, kuri juos žemintų, skriaustų, su bizūnu užduotų jei kuris labai protingas? Kaip velnias kryžiaus bijoma dorų žmonių. Žmonės valdžios gal nori tokios, kokie jie yra patys – toleruojantys kyšius, bijantys stipresnio , skriaudžiantys silpnesnį, mėgstantys pinigus? Reikia tokio prezidento, kuris atitiktų visuomenės skonį?

viciunai

viciunai portretas
kaip matjosaiciui negeda pats isaugo viciunuose nuostabioje vietoje grazioje gamtoje tai turetu myleti gamta o ne niokoti kaip parode televizija ka jis daro su panemunes silu ir isvissu kaunu jis stengiasi sau susikrauti milijonus kad galetu nusipirkti prezidento kresla parode petrauska i zmogu nepanasus susisukes kaip citrina prakeiksmai veltui nenueis vistiek teks atsakyti kaip drista svajoti apie aukstus postus

vienas is visu

vienas is visu portretas
Jeigu Matijosaitis mestu rukyti, menkinti aplinkinius ir keiktis gal butu nieko. Ko,kas mentalitetas nekoks.

pasirinkimas

pasirinkimas portretas
Bankinis sektorius stumia savo kandidata - Nauseda. Cia viskas aisku, banku savivalei reikia zalios sviesos ir tam metami didziuliai pinigai. Jegos, korumpuotos teisesaugos strukturos ir asmenys galimai prisidirbe iki ausu turi savo kandidata - Skverneli. Su juo viskas aisku. Matijosaitis apie prezidentavima net nekalba, taciau jis ivardinamas kaip issikovojes populiaruma. Bet kokiu atveju blogiau kaip dabar neturetu buti, nes siuo metu valstybe galutinai praskolinta, isvogta ir issibegiojusi. Apie valdzios savivale net nera ka kalbeti.

bijos prezidento

bijos prezidento portretas
Kai meras prezidentu tai visi jo bijos, nesišakos. Juk oligarchų visi bijo, o lietuviai pripratę bijoti ir baimė yra demokratijoje gerai, drausmė yra gerai? Štai tie medžių gynėjai labai šakojosi, o dabar nesišakos, kadangi bijos šakotis.

Kaunietis

Kaunietis portretas
Dar rinkimai toli, bet kai kas merą jau stengiasi žeminti. . Manau, kad ir pats meras neskubės tapti prezidentu, nes iš pat pradžių bus puolamas. O būdamas Kauno meru padarys miestui daug gero, kuo galės tik didžiuotis. Beje, kas abejoja jo išsilavinimu - jis yra įgijęs aukštąjį išsilavinimą.

Jurga

Jurga portretas
Mylintis Lietuva ir jos zmones, nepriklausomas nuo seno politinio elito uzgaidu, puikiai ismanantis ekonomika ir valdymo mena, plataus mastymo, ieskantis netradiciniu sprendimu - toks bus prezidentas Matijosaitis.

jurgi

jurgi portretas
butu lietuvos nelaime tai tragedija nejaugi jau zmones visai begalvuir smegenu geda ziureti ir klausyti sio zmogaus ar jus suprantate ka tai reiskia buti prezidentu tai ne gatves tvarkytiir isviso jeigu sitas zmogus turetu nors kiek savigarbos ir proto tai nelistu i televizijas i nupirktas spaudas taip jis parodo savo kultura

Anonimas

Anonimas portretas
netinka Prezidentu žemas išsilavinimas , intelektas, Kauno ūkį tvarkyt reikalingas tegu lieka Kaune

Anonimas

Anonimas portretas
jei jau rinkt mera i prezidentus tai kazkas is jo rato pasiule?Geda lietuvai butu su tokiu mento issilavinima turinciu prezidentu. Kiek jis pakele algas savo imonese.,bet masina reklsmuoja.Atrodo kad ta masina gali skrist.yra tikrai geresniu. O uz pinigus ir bomzas jei duosi nusopirks..Zemas lygis Matijosaicio i prezidentus.Tegu sedi kaune ir ziuri ka dar nupirkt.

>taip

>taip portretas
o tu numeti nors 30 euru kam nors?

Anonimas

Anonimas portretas
visai nereikia kad gerb meras kandidatuotu i prezidentus Kaunui vėl bus blogai Rimas

To Teisingai

To Teisingai portretas
Kiekvienas parašytas žodis - tai viskas atvirkščiai

Teisingai

Teisingai portretas
Kauno meras drasiai gali buti Lietuvos prezidentu. Zmogus prota turi,darbstus,myli zmones, pareigingas,atsakingas,nuosirdus. Mano manymu labai tiktu ji isrinkti Lietuvos prezidentu.

Kęstas

Kęstas portretas
"Uber" laikai baigiasi. Laikas ir Lietuvos elitui pas protėvius... Kas yra Lietuvos elitas? Tai tokie, kaip buvęs liberalas Eligijus Masiulis ir dalinusios kyšius "MG Baltic" vadovas Darius Mockus, tai yra, tie lietuviai, kurie duoda ir ima didžiausius kyšius. O, paklaustų Prezidentė Dalia Grybauskaitė, prie ko čia "Uber"? Lietuvos elitui svarbu, kad "Uber" dvėsta. Uber kanopų kratymas vos pastebimas. ""Uber" savo rinkos dalį sumažino nuo 55% iki 54% paskutinį ketvirtį. Priešingai, "Lyft", konkurentas "Uberiui", savo rinkos dalį padidino tris procentus iki 11%. Kodėl tokie maži pokyčiai yra reikšmingi? "Uberio" pozicija rinkoje gali pasirodyti pavydėtina, tačiau ji atskleidžia riziką bendrovės strategijoje.

Kęstas

Kęstas portretas
"Uber" nuosekliai darė nuostolius kasmet, siekdamas užimti didelę rinkos dalį ir po to (o siaube) pakelti kainas. Bet tai veiks tik tada, jei "Uber" išliks labiausiai dominuojančiu žaidėju vežiotojų pasaulyje ir neleis pakilti konkurentams nuo žemės." Lietuvos elitas įsileido tą dvėstantį grobuonį "Uber" patyliukais, tikėdamasis, kad tai visos Lietuvos ekonomikos uberizacijos pradžia*, kad beveik visi mes būsime paskelbti nepriklausomais kontraktininkais, dirbančiais dieną naktį už grašius. Bet "Uber" dvėsta, kaip dinozauras. O kaip begėdis Lietuvos elitas? Juk ir ne tokie dinozaurai išnykdavo... Daugiau apie tai - guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

Taip

Taip portretas
Moteriškei už viso namo sutvarkymą numeta 30 eurų (tv laidoje pats gyrėsi) .

asta

asta portretas
As tai tikrai nebalsuosiu nes nelinkiu savo tautai tiek blogo

Ieva

Ieva portretas
Matjošaičio išrinkimas prezidentu būtų dar. blogiau negu nuvirtusi Gedimino pilis. Greta visų moralinių savybių, nekompetencijos diplomatijos ir užsienio politikos srityje, - jis yra Rusijos kandidatas į Lietuvos prezidentus, jis nelojalus valstybei- ar ir tai mums ne problema?...Jį išrinkus nepadėtų ir 2 proc. krašto apsaugai, kaip nepadėjo kariuomenės pasiruošimas 1940 m.

KEMBRIKAS

KEMBRIKAS portretas
Meriuk paziurek i veidrody ,senatves rudes beria , omanes ne ,nors 70 .Pastebejau miliniuo lieriai nukvanka ,ypac milincininkai ,nes prie komunistu buvoberazumiaiLA ,ypac politrukai.Kaunieciai ,ateikit ryt vaziuosiu su dviraciuLA.Dviratis RYGA.Nepykit jei rugsciai bezdesiu ,PSEPRASEM.

VERGAI

VERGAI portretas
spekit is triju kartu ka jus sau issirinksite.As is vieno karto jums pasakysiu jus vel issirinksite ta kuris jus privers toliau vergauti.

manau

manau  portretas
per didele garbe vadinti tuos verslo atstovus VERSLININKAIS kurie zemina savo darbuotojus kurie negali isgyventi is verslinyko mokamos algos.

no no no

no no no portretas
NE !!!!!!!!!!!!!!!

beretnykai

beretnykai portretas
nezinau kaip matjosaiciui, bet jusu megiamam kusinskui tai tikrai kaip ausis be veidrodzio...

AK

AK portretas
Matjosaiciui matyti prezidento posta , kaip ausis be viedrodzio

...

... portretas
CHA: "V. Bruveris įsitikinęs, kad Lietuva tikrai nespjautų į verslininką, nes lietuviams esą vėl reikia oligarcho", " V. Bruveris sako, kad kol kas absoliutus favoritas tarp kandidatų – V. Matijošaitis" - ach, tie žurnaliūgos, kas tik kokį riebesnį kaulą pameta, taip jie ir koja. O su tais oligarchais - prisiminkim kaip vienas per pinigus tapo "Šokių Buratinu", tokių prie valdžios NEGALIMA prileist. Nes ir vėl - TIK nuostoliai.

Įdomu

Įdomu  portretas
Koks ryšys tarp įžūliai naikinamo kultūros paveldo objekto Aleksote ir mero Matijošaičio?

Ona

Ona portretas
Gal jau užtenka Lietuvos prezidentais rinkti komunistų partijos sekretorius,JAV pensininkus,KGB IR PARTINIŲ MOKYKLŲ DARBUOTOJUS?Reikia rinkti tą,kuris įrodė ,kad moka,gali ir dirba Lietuvai,žmonėms.Geras verslininkas,gali būti puikiu prezidentu.Matijošaitis savo darbu įrodė,kad yra ne tik geras verslininkas,bet ir puikiai dirbantis Kauno meras.Jis,daug geresnis kandidatas,nei visi buvę prezidentai NE VERSLININKAI,o kažkieno statytiniai.

Nerinksiu.

Nerinksiu. portretas
Aš nerinksiu. Trūksta kultūros, o giriasi tai kaip mažvaikis. Ir rinkiminę kampaniją kabai jau anksti pradėjo. Nors į savivaldybę tokiu būdu praslydo.

Nuomone

Nuomone  portretas
Kieno tikslas prakisti Matijosaiti? Ar jis nuperka reklama.Juk ne Prezidentas veldo Lietuvos ekonomika ,o premjeras.Kam zmones klaidinantis rasiniai.? Kiek moka uz tras rasliavas? Ne Prezidento kompetencija ekonomika .Nereikia kurie to nesupranta sukti smegenu.Nejaugi zurnalistas pats nesupranta apie ka raso>

realistas

realistas portretas
niekas nerinks to Matjosaicio. Cia tik ziniasklaidos skiedalai stabilus, atseit Lietuvos zmones visiski runkeliai. Zinoma nemazai tokiu, bet tikrai ne didzioji dauguma.

cely

cely portretas
paskolos pasiūlymas Sveiki Jūs ieškote finansavimo, kad atgaivintumėte savo veiklą, kad įgyvendintumėte projektą arba įsigytumėte butą, bet, deja, bankas jums kelia sąlygas, kurių jūs negalite įvykdyti. Aš siūlau paskolas nuo 5 000 eurų iki 50 000 000 eurų ir daugiau visiems asmenims, kurie sugebės grąžinti palūkanas už 3 proc. Per metus. Taigi, jei jums reikia paskolos, kad išeitumėte iš aklavietės arba norėdami patenkinti savo asmeninius poreikius, galite susisiekti su mumis elektroniniu paštu, norėdami gauti paskolą per 48 valandas. Pasiūlymas galioja visiems asmenims, rimtiems ir labai geram pobūdžiui. El. Paštas: celyalegria007@gmail.com NB: nėra sunku susilaikyti Ponia Cely Alegria Finance

Anonimas

Anonimas portretas
Ne, tik ne prezidentu, nes Kaunu nebe taip rūpinsis, kol kas Kaunas turi geriausią merą, ir tai labai džiugu.

Rimui ir jo bendraminčiams

Rimui ir jo bendraminčiams portretas
Gerbiamieji, prezidento rinkimai yra atsakingas reikalas, atsakomybė tenka kiekvienam rinkėjui. Jūeų mintys, kad susitvarkęs savo turtą ir darbinius ūkinius reikalus gali būti prezidentu yra labai klaidingos . Prezidentui keliami daug didesni reikalavimai : moralinių principų dalykai ir užsienio politikos klausimai ir krašto gynybos, visapusiško išsilavinimo ir kitų daug daugiau dalykų, negu ūkininkui, koks jis geras bebūtų.. Labai blogai, kad yra kauniečių , kurie to nesupranta ir siekia pakartoti Šustausko išrinkimo atveją su daug liūdnesnėmis pasėkmėmis visai Lietuvai. Galvokite ir nedarykite vėl gėdos Kaunui.

Anima

Anima portretas
Kad Matijošaitį palaiko arba jo pataikūnai,arba nelabai ką suvokiantys, nebent sugebantys pamatyti,kas jų panosėj,rodo nuolatinis-kaip jis tvarko Kauną.Nesuvokia,kad tvarko tik tai,kas matoma,kas po nosim.O kas renovavo mokyklas,darželius,sutvarkė Panemunės tiltą,Parodos gatvę,Savanorių prospektą?O iš kokių lėšų dabartinis meras dabar medžius perka ar tą pačią Laisvės al.tvarko?Taigi iš sukauptų buvusios valdžios,kuri ir būtų panaudojusi svarbiems darbams.Joks milijonierius nieko nedarys,kas nebus naudinga jo kišenei.

ir ka

ir ka portretas
lietuviams reikia oligarcho-autokrato, nes iš demokratijos anarchija ir sumišimas lietuviams gaunasi.

Anonimas

Anonimas portretas
ir vėl kažkurtai girdėta. Pamenu kaip rinome Adamkų, irgi galvojome, kad gyvensime kaip Amerikoje :)))

Kad Bruveris

Kad  Bruveris portretas
jau nupirktas , tai sužinojau tik dabar.

rimas

rimas portretas
kas tai per profesija politologas tai tas kur apie politika loja na pas mus kieme tai visos bobutes politologes,okas del prezidento tai manau kad tinkamiausas but tas kuris susitvarkes savo gyvenima baigia sutvarkyti miesto reikalus,; netie visi logai kurie tik su lieziuviu moka malti ,o darbu nematyti

lietuvė

lietuvė portretas
tikrai žmonės to turėtų nedaryti ,nes tada jau geresnio gyvenimo prošvaistės pradings lyg miražas . Jeigu išrinktų verslo atstovą ,tuomet oligarchai žvengtų ir darytų ką nori ,seimas keptų įstatymus verslui ir oligarchams ,o prezidentas juos lengva ranka pasirašinėtų . Likusi visuomenės dalis būtų visiški beteisiai vergai priklausantys nuo ponų verslininkų . Ar tai tokios norite Lietuvos ?

VMI

VMI portretas
Neseniai parodė gautą dovaną iš vaikų. Naujutėlaitis Porche už 160000€. Tik patikrinkite žurnalistai ar mokesčius už šią dovaną susimokėjo? Juk negražu nemokėti mokesčių ir tapti prezidentu.

Nežemažiūris

Nežemažiūris portretas
Kad pamatyti tikrą vaizdą-reikia atsitraukti toliau...priekyje Skvernelis, Matijošaitis, bankininkas. Iš toliau matosi dar ...A.Guoga, Rokas Masiulis ir t.t.Tik jie ,,moka laukti ant upės kranto..kol priešininko lavonas atplauks" kaip sako irokėzai?

vilma

vilma portretas
Juokinga kai iš visų Kauno merų prisimenama tik Šustauskas, galima pagalvoti ,kad kiti buvę kalnus nuvertė kauniečių labui ypatingai po privatizacijos tapę turtuoliais ,kažkodėl apie juos ir jų nuveiktus darbus visi tyli ,gal kad kultūringai Kauna į dugną tempti ,nieko nedaryti priimtina.

kaip miesto ūkvedys -gerai,

kaip miesto ūkvedys -gerai, portretas
tegul dirba, tačiau prezidentas - baikit...

šlykšti ta Kauno diena

šlykšti ta Kauno diena portretas
baikit kišt tą savo Matijošaitį NETINKA JIS PREZIDENTU iš kur taip išsigime tie "žurnaliūgos" žemo lygio

Iksas

Iksas portretas
, Borisovas už Paksą sumokėjo milijoną,o Kauno ponas pats gali išleisti ir daugiau.Siūllyčiau žurnalistams nustoti kalbėti už Lietuvos žmones.

prezidentas atsakingas uz tai ar gereja gyvenimas

prezidentas atsakingas uz tai ar gereja gyvenimas portretas
todel nemaisykit kad tai yra tik atstovas uzsienio spaudai. Klerkai gyvenimo nepagerins, nes supranta tik alga gaunama i kortele. Tas pats ir AMB konfederaciju pamaivas liecia.

KALBININKAS

KALBININKAS portretas
Puikus kandidatas i prezidentus nes MOKA RETA K R A B U kalba,gali susikalbeti su karpiais, lasisom o su zodynu puikiai su sunimis ir katemis.

Eugenija

Eugenija portretas
Jeigu jau tokius žmones rinksime atstovauti Lietuvą Europai ir pasauliui, belieka labai apgailestauti apie mūsų žmonių mentalitetą. Pasirodo, kad užtenka "palopyti" gatves, padažyti namų fasadus ir tu jau gali tapti prezidentu. Nesvarbu, kad tam žmogui visai neįdomi vaikų ateitis , švietimas. Labai retai teikiasi dalyvauti svarbiuose valstybės renginiuose. Bet gali televzijoje pasipuikuoti savo "žaisliukais" - automobiliais.Gaila ir graudu...

OBF Olimpinio bokso federacija

OBF Olimpinio bokso federacija portretas
Prezidento pareigoms eiti visi kandidatai tures parodyti ne tik savo prota bet ir savo jega bokso ringe todel siulome miesto merui jeigu norite buti isrinktu prezidentu skubekite statyti nauja olimpinio bokso sporto centra Kaune

Algis

Algis portretas
Prezidentu bus anūkas ,ar jums neaišku,vakar profesorius pas jakilait pasake.

Nebalsuosiu

Nebalsuosiu portretas
Tegul pabaigia tvarkyti Kauną,.

rinkejas

rinkejas portretas
Jeigu iš išvardytų kandidatų, tai tinkamiausias Gitanas Nausėda

lijopardas

lijopardas portretas
Psr daug tuščias asmuo i prezidentus. geriau savo krabams ir vienigoms erkėms vadovauja.

Kaunietė

Kaunietė portretas
Mes niekur neatiduosim savo mero,jis labiausiai reikalingas Kaunui.

PAPRASTA LOGIKA

PAPRASTA LOGIKA portretas
Jei kauniečiai taip garbina savo merą - jie jo nepaleis, tiesig už jį nebalsuodami . O kai kauniečiai suklydo išsirinkę į merus Šustauską,gan greit jį išsiuntė į Seimą.

Verslininkas

Verslininkas portretas
Supranta ekonomiką ir jos.vystymąsi, o politikas supranta, kad jam reikia gero posto ir pripildyt savo kišenę nieko neveikiant

joo

joo portretas
Tai butu pasaulio pabaiga jeigu jis eitu i prezidentauti,zemo intelekto issilavinimo ,verslininkas del saves jis tikrai geras

Dalgis

Dalgis portretas
jei tik Visvaldas uzsimanys - ji zmones ir isrinks.Nes amzinai piktu lojanciu landsbergininku nera daug - apie 6 proc., kaip parode to seno zmogzudzio landsbergio meginimai kandidatuoti. taip, gaila butu prarasti toki puiku mera, bet, manau jis vienintelis sugebetu kazkiek pravedinti ta parazitu prigrusta vilniu

Tikrai

Tikrai portretas
Nu ne

ALGIMANTAS

ALGIMANTAS portretas
Savivaldoje sprendžiami ūkiniai klausimai, ir jei Kaunas kyla dėka Matjošaičio sugebėjimų geriau tvarkytis - tebūnie taip. Prezidento funkcijos visai kitokios, neaiškinant plačiau. Pats Matjošaitis yra sakęs, kad labai nemėgsta skristi lėktuvais, Jis nemėgsta kalbų iš tribūnų. Kažin kiek gali kalbėti angliškai, kas šiais laikais ypač svarbu. Žurnalistai ir kiti jį provokuoja - jis dabar ir žaidžia su jais.

kaunas

kaunas portretas
sitie uzsakyti straipsiniai yra zenklas kad Matjosaitis is tiesu ruosiasi kandidatuot. Atkreipkit demesi kaip apdairiai papilama abejoniu apie kitus kandidatus, o vat apie Matjosaiti "apzvalgininkas" Bruveris pasako kad jei jis kandidatuos tai be abejoniu laimes :) Patikekeit dabar Kauno dienoj skaitysime tokiu sstraipsinius kiekviena diena :)

dar

dar portretas
laukt 1,5 metų .............. per tą laiką pagal Vangos ir Nostradamo pranašystes nei burmistro , nei prezidento rinkimais jau nesidomėsim ............

mo

mo portretas
Nors ir geras zmogus, bet prezidentu neisrinktu. Dabar dirbtinai keliami kandidatai, o poto su s.... maisomi. Vyliuosi, kad jis dirbs Kaunui ir daris toliau tvarka, kas dabar akivaizdziai matosi. Prezidento postas nebent del garbes ir rentos. Matijosaiciui manau ,,garbes,, nereikia.

Jonas

Jonas portretas
Geriau liktų Kaune. Kad šį miestą kelią iš griuvėsių - tai akivaizdu ir nepaprasta sėkmė. Meras - puikus. Bet prezidento rolei reikalingi kiti sugebėjimai ir kitos žmogiškosios ypatybės.

Tai

Tai  portretas
Tai visų pirma tarybinis milicininkad o žinsnt jų mentalitetą tai būtų tragedija Lietuvai

Galerijos

Daugiau straipsnių