Ar kalbama apie naują valdančiąją koaliciją?

Grįžti į straipsnį

Anonimas

Anonimas portretas
Visiskai vienodi tiek kairieji tiek desinieji 26 metai parode atstovauja ne tauta ,o tik tuos kas moka pinigus ...

Prosenelis VALSTICIAI. ZALIEJI

Prosenelis VALSTICIAI. ZALIEJI portretas
KRISTU. VEIDU. I. PURVA. SUSIDIEJA. SU. LIBERALAIS. IR. ITEISINTAIS. VAGIMIS. MASONAIS. IR. JAU. NEPAKYLTU. RINKIEJAI. PURVO. NEMIGSTA. DAR. NE. VIELU. GALVOTI.

dk

dk portretas
Butu saunu jei valdancioje koalicijoje butu KONSERVATORIAI. Tikiuosi, kad taip ir bus. Saunus ir protingas G.Landsbergis labai reikalingas valdzioje!!!!

upo

upo portretas
raudonuoju su zaliaju nesiderina .stop .

Anonimas

Anonimas portretas
kgbistai ir komunistai,jau senai iš rusijos ir baltarusijos persikėlė į lietuvą,dabar vadinasi landzberginis tvartelis

kaunas

kaunas portretas
Manau, esu isitikines jog valstieciu partijei nepakelui su konservatoriais...., konservai tai tautos nusikalteliai nuo pirmos kadencijos, juos deretu I teisemuju suola o ne I kolicija su valstieciais.

Tam NA NA - Liucijus G.

Tam NA NA - Liucijus G.  portretas
apie kokį čia kgbistų ir komunistų spausimą kalbi ? Netepk savo fekalijomis dorų žmonių. KGB dar yra Baltarusijoje. Komunistų yra Kremliaus Rusijoje. Ten yra dar Komunistų partija su sekretoriumi Ziganovu. Gal pats esi iš ten? Tik temoki prasivardžiuoti ir keiksnotis - tas parodo tavo prastą išsiauklėjimą.

Tautvilis

Tautvilis portretas
Mes balsavome už permainas. Rinkėjai trokšta, kad būtų kovojama prieš korupciją, įgyvendinamos reformos, mažinamas valdininkų skaičius. Urėdijų reforma kaip tik tarnauja šiems tikslams, To siekia ministras pirmininkas p. Skvernelis, Seimo pirmininkas p. Pranskietis. O štai „valstiečių" vadas Karbauskis ėmė buksuoti. Tai panelė, tai automobilis, tai deklaracija užkliuvo. O dabar jis stabdo pašto reformą, mindžioja su urėdijų reforma. Nusiviliame...

NA NA

NA   NA portretas
jei valstiečiai pasiduos kgbistų ir komunistų spaudimui ,_______vadinasi planas "skaldyk ir valdyk " režisierius yra Daukanto gatvėje ir ne be reikalo buvo pradėta perversmo repeticija ,kaip Karbauskio gązdinimas o pabaigai pasiliko Skvernelį ,kuris kuo blogiau dirbo ,tuo labiau kilo jo reitingai ,,,,taip kad laukime naujų konservatnikų išpuolių ,tik jau su šypsenėle ,,,sėkmės ,politinei prostitucijai

Galerijos

Daugiau straipsnių