Aplinkos ministras dar nežino, kaip bus pertvarkomos urėdijos

Grįžti į straipsnį

Tik naikinti

Tik naikinti portretas
Naikint ir tik naikinta tas urėdijas, jų veiklą prijungiant Aplinkos ministerijos atatinkamiems departamentams. O tai visokie įžūlūs valstiečiai, kaip Kretingos urėdijos šefas, jais tapę, gadina kvapą visai Lietuvai. Ir galimai suka juodą biznį, nes jie tarsi nematomi bendrame LT fone.

Apie Žaliąją girią - Oskaras iš Biržų

Apie Žaliąją girią - Oskaras iš Biržų portretas
Važiuojame per Žaliąją Stumbriškio, Vabalninko link. Prie kelio didelis mėlynas skydas - Žaliosios botaninis-zoologinis draustinis. Kairėje pusėje žydų memorialiniai kapai. Už jų buvo šimtametis pušynas, Augo raudonikiai, voveraitės, sirpo mėlynės, bruknės. Dabar čia baisi dykynė - surausta žemė, vien kelmai.

Kas čia daros...

Kas čia daros... portretas
Kaip gali vadovauti asmuo, pats nežinantis ko siekia. VAŽIUOJAM, PASKUI PAKINKYSIME!

Jūratė

Jūratė portretas
Ministre, negali būti, kad jūs nežinot, kaip sujungti urėdijas. Turbūt paleista antis. Jums stiprybės atsilaikant prieš urėdus, kurie iki šiol gyveno, kaip" inkstas taukuose". STIPRYBĖS

nesvarbu

nesvarbu portretas
Tegul frakcijos ir koalicijos prisimena, kaip reorganizavo elktrikų ir dujinkų sujungimą. Žiauriai ir efektyviai, per pusmetį. Nereikėjo dviejų metų. Žmones išmėtė, kaip muses iš barščių. Kur buvo tos profsąjungos ir oponentai. Ir visos politinės partijos buvo vieningos. kodėl negali analogiškai pertvarkyti ir urėdijų. Paliktų regionuose po vieną centrinę urėdiją, o kitur tik minimaliai atstovaujančius (girininkijos). Visa bėda, kad kažkam yra naudinga. Pinigėliai byra, o kas sugaudys į kieno kišenę. Po vietinę buzę malasi, kas sugaudys kiek tų medžių pardavei, ar nepardavei.

jo

jo portretas
o ka jis zino pareisti juokinga peticija kad lukosenka nestatytu elektrines ir prajuokinti baltarusius

Anonimas

Anonimas portretas
Ministrui stirpybės tvarkant urėdijas. Juk Lietuvoje nėra 42 sodrų su 42 direktoriais, nera 42 VMI su 42 direktoriais.... Logiška, kad turi būti viena įmonė su padaliniais kaip visose normaliose valstybėse.

Galerijos

Daugiau straipsnių