Aplinkos ministrą klampina milijonai ir interesai

Grįžti į straipsnį

Koks sirtumas

Koks sirtumas portretas
Dar 2017 gegužės mėn. savaitraščiui „Alfa“ Aplinkos ministras K. Navickas pareiškė, „kad R. Martecko likimas „ateityje bus sprendžiamas įstatymo numatyta tvarka“, jam jau skirta tarnybinių nuobaudų.“ Labai puikiai ministras „sprendė ir išsprendė“ R. Marteckui „palaimindamas“ naują darbo vietą toje pačioje Aplinkos apsaugos agentūroje. R. Marteckas tapo naujai įsteigto departamento direktoriumi su tuo pačiu atlyginimu. Tai kokie gilesni ryšiai sieja kas vyksta, kad ministras neįgalus savo žodžiams?

a tai

a tai portretas
a tai tipo ministras vagia o skvernialiu su karbauskiu dalies neatsega juokinga juk visi i bendra abcega nesa askui dalinasi cia ir kvailiu aisku is kur ant kauno mariu draustinyje dar vienas vijunelio dvaras dyksta kokie aitvarai tam dvarui leidima dave ir pinigu kas cia dar neaisku

Kol nebus vilko bilieto

Kol nebus vilko bilieto portretas
ir turtinio bent milijono vertės užstato, korupcinių srutų tik didės.

Anonimas

Anonimas portretas
ES tikra prostitutė ir melžiama karvė.

Ak

Ak portretas
Prie SSRS vaziuoji kolukio laikais , matai kukuruzus isaugintus iki 2 metru , o po 100 m giliau plynas laukas tai vaizdelis. Dabar vaziuoji i miska grybauti. Matai pakelyje dideles pusis , svaru miska, o gylyn 100m israusta zeme,kelmai ir metro ilgio atzalos. Tai cia ministro milijono pasekmes. Pasakykite, kas gali dirbti valdzioje tikedamas nepralobti. Tam ir yra valdzia.

tai

tai portretas
kokia ta Aplinkos ministerijos funkcija saugant gamtą kai masiškai iškertant medžius slenka ne tik Gedimino , Trijų kryžių kalnai sostinėje , ''tvarkomų'' piliakalnų šlaitai ............. kur čia tas ''interesas'' paslėptas ...........

Aciu Dievui, kad valstieciai atejo i valdzia

Aciu Dievui, kad valstieciai atejo i valdzia portretas
Opiumas liaudžiai, kitaip šito nemeiles valdziai paistalo nepavadinsi. Skaitau ir galvoju, na jeigu tik tiek priskiede, tai tikrai sazininga valdzia issirinkom. Juk su tokiu puolimu, tokie sudukai - tai tik patvirtinimas, jog korupcijos apraisku neranda, kad ir kaip is kailio neriasi:)

Vidaa

Vidaa portretas
Neskaniai atrodo visi šitie švogerreikalai ir manau, kad ministrauti liko neilgai. Įdomu kaip elgsis pats K Navickas?

Komentatoriams

Komentatoriams portretas
Mieli komentatoriai, šitą straipsnį galima komentuoti ir Kauno dienos feisbuko paskyroje. Ar nesinori komentuoti, kai matosi, koks konkretus žmogus komentuoja :)

geda

geda portretas
pinigai sumoketi leiskit ministrui moketojams atidirbti

Anonimas

Anonimas portretas
:DDDD- už šmeižtą jau teistas žurnalistas dėl piaro rašo apie Karbauskio apsilankymą su advokate viešoj įstaigoj, na tai ką? kad su Kildišiene? na taip, juk ji partijos narė buvo, ir tai viskas? žiūrim ką turim: "....„Ekstros“ žurnalistas Valdas Kvedaras pripažintas kaltu dėl verslininko Igorio Udovickio šmeižimo. V. Kvedaro straipsnyje, kurį publikavo žurnalas „Ekstra“, I. Udovickis buvo įtariamas dėl neskaidraus verslo. Verslininko skundas dėl šmeižto anksčiau buvo nagrinėjamas žemesnės instancijos teismo, kuris paskelbė išteisinamąjį nuosprendį žurnalistui...." (citata iš žiniasklaidos)

Marger ene

Marger  ene portretas
Va cia tai bent! Treciokas pires sita vagi tai tikras kudykis ir bailys! Net atlieku versle nera tokiu sumu ka sitie vagia per visokiu zaliu vabaliuku studijas.. kada visa tai baigsis

žurnalistas

žurnalistas portretas
apie šį žiurnalyyystą 2011 m. rašė kitas žurnalistas Radzevičius: "...Vakar skaičiau tokį „tikrų lietuvių laikraštį“, kuris vadinasi labai skambiai – „Respublika“. Ten yra toks ne visada etiškai dirbantis, bet žurnalistu save vadinantis Valdas Kvedaras, kuris sukurpė eilinį savo rašinėlį apie........"

Žuvnalistas Valdas Kvedaras

Žuvnalistas Valdas Kvedaras   portretas
yra teismo pripažintas kaltu dėl šmeižimo dar 2008 metais. Per tą laiką tik tobulėja.

Man labai patiko straipsnis

Man labai patiko straipsnis portretas
kuriame buvo pamineta, kaip Vieningas Kaunas reme Skvernelio kandidatura. Gal galima issamiau suzinoti kaip ten buvo? Kas kur dabar atidirbti turi, nusileisti ar dosniai atsidekoti?

Mažoji žąsis ar mažoji žuvėdra?

Mažoji žąsis ar mažoji žuvėdra? portretas
Įdomiai samprotauja gerbiamas žurnalistas. Tas pats, kaip kad ožys apie filosofiją - "Jei jau taškytis, tai kad visus mėšlais apdrabstyti". Toks, kaip Aurimo Diržiaus iš "Laisvo laikraščio" šūkis. Tačiau jei vieno, mažosioms žąsims skirto projekto nuo kito - skirto mažajai žuvėdrai autorius neskiria, tai yra rimta bėda su elementariu mokėjimu skaityti. Gyvosios gamtos apsauga nėra "grupelės ministro draugų" reikalas, tai valstybės pareiga.

Manau tik taip.

Manau tik taip. portretas
O todel pilna aferistu musu ES pinigu taskytoju,kad nera atsakomybes.Jei AMB klanas is pat pradziu nebutu norejes apsirupinti ir savus aprupinti,butu neleides prichvatizuoti ir pats to nedares.O korumpuotu partiniu klanu paveldas tesiasi.O musu teisesauga kartu su klanu.Tik paviesina ,kad dirba ir snipstas.

ka

ka portretas
noret juk tai eilinis SS...demonu pasipelnimo saltinis milijonus prirasant vabalams nes jie nekalba tai nuzmogejusios komunistiskai kapitalistines mafijos paskutiniai /pasispardymai ir pakeitus teisesaugos ministerijos visus /sulus/ padetis pasikeistu zinoma jei i tas pareigas nepakliutu is tos pacios kompanijos prisiplakelis nes tai butuir teismu pertvarka nes yra prielaida kad ir ten sedi basciuko tipo uz. spec t. darbuotojai ir stt nieko negali padaryti nes /vsio zakonno/ o vsd /miega/ o kur /nacionalinis saugumas/?,,, vienu zodziu tyla gera byla.....

Onutė

Onutė portretas
Visiškų kliedesių straipsnis! Autorius visai ne žurnalistas ir į tokį iš tolo nepanašus. Visi teiginiai pritempti ir laužti iš lempos. Nesusimąstėte tikriausiai, kad gamtosauga taip pat turi būti finansuojama, tik šis reikalavimas (ačiū Aukščiausiajam) kyla iš ES iniciatyvos ir Lietuva, kaip ES narė, yra įsipareigojusi praktinę gamtosaugą kofinansuoti savo indėliu. Ar nutuokiate kas būtų jei aplinkosauginių projektų, kuriuos patvirtina Europos Komisija, Lietuva nepatvirtintų?... "Grupė draugų" - tai aktyviausios šalies nevyriausybinės organizacijos (NVO), turinčios pakankamus pajėgumus ES LIFE programos projiektus įgyvendinti! ...tokiu, griežtai Komisijos reglamentuotu ir kontroliuojamu, būdu veikia visos pažangios Europos šalys ir NVO, o LT atsirado norinčių parodyti kokia "nuostabi" gamtos apsauga buvo prie sovietų?

matosi

matosi portretas
matosi kad aferistas is veido ka gali burtinkai lietuvos psakyti ar sis zmogus saziningas

Kaunietė

Kaunietė portretas
Gaila, kad Kauno diena tampa visiška ameba- bestuburė su bestuburiais žurnalistais. Visuomeniškam žmogui ir dar blaiviai mąstančiam kai kurie faktai tiesiog naivūs, dirbtinai pritempiami prie teikalingos nuomonės. Pagaliau atgaukit stuburą, nes jokios objektyvios informacijos nebeskleidžiat. Tikra pasimetusi “Kauno tiesa” Sąjudžio piešaušry

Galerijos

Daugiau straipsnių