Antikorupcinė koalicija tikisi peržengti 7 proc. ribą

  • Teksto dydis:

Antikorupcinė Naglio Puteikio ir Kristupo Krivicko koalicija sekmadienį tikisi peržengti 7 proc. barjerą daugiamandatėje apygardoje - tai leistų įgyvendinti koalicijos užsibrėžtus tikslus net ir netapus valdančios daugumos dalimi, sako N.Puteikis.

„Mūsų lūkestis peržengti 7 proc. ribą, nes neturint didelės frakcijos neįmanoma įvykdyti programos, o turint didelę frakciją programą galima vykdyti net ir būnant opozicijoje“, - BNS telefonu iš Klaipėdos sakė N.Puteikis, kur Danės apygardoje balsavo kartu su žmona.

Jo teigimu, ateinančioje kadencijoje 7 proc. barjerą peržengusi koalicija galėtų dirbti ir valdančiojoje daugumoje, ir opozicijoje.

„Mes mielai prisijungtume prie pozicijos, bet norime pažiūrėti, ką rinkėjai išreitinguos, nes mes norime jungtis prie pačių sąžiningiausių. Mes norime pažiūrėti, kas bus išrinkti, nes kiekvienoje partijoje yra visokių. Žiūrėsime ne į partijas, o į žmones. Kur bus daugiausiai sąžiningų, su tais ir eisime“, - kalbėjo N.Puteikis.

Jis tvirtino, kad kol kas nebuvo jokių derybų su didžiųjų partijų lyderiais dėl galimų porinkiminių darinių.

„Aš manau, kad niekas netiki iš didžiųjų partijų lyderių, kad mes peržengsime tuos 7 proc., todėl niekas ir nekalba“, - sakė N.Puteikis.

Pasak jo, Antikorupcinė koalicija vienmandatėse apygardose tikisi surinkti 5 mandatus.

Koaliciniai partijų sąrašai, kad patektų į Seimą daugiamandatėje apygardoje, privalo peržengti ne 5 proc., o 7 proc. barjerą.

Balsavimas apylinkėse sekmadienį vyks iki 20 val.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Rinkejas

Rinkejas portretas
Puteikis dar ne senas, o jeigu ir nepaklius, sis zmogus ranku nenuleis, o kad si karta laimes, nera jokiu abejoniu....o Gentviliuks, dar per jaunas ir anksti lenda, uzteks seime tevelio....o sunelis privaletu atidirbti miesto labui, ko ir linkiu....

Irenai iš Melnaragės

Irenai iš Melnaragės portretas
Prašom neįžeidinėti nupezusių pensininkų :) Manau, kad net jie už tą žmogelį nebalsavo ir nebalsuos . Mums patinka beraštis iš Žemaitijos, apsiskelbęs jos prezidentu ir kitokiu kvailų žemaičių vedžiotoju ir viršininku. Tegyvuoja durniai !!!

atsiprasau ,

atsiprasau ,  portretas
bobutes tikrai nebalsavo uz puteiki - bobutes netiki pazadukais.
VISI KOMENTARAI 17

Galerijos

Daugiau straipsnių