Alytaus vicemerą T. Tamulevičių ketinama skirti viceministru

Alytaus miesto vicemeras Tautvydas Tamulevičius taps vidaus reikalų viceministru, kai žvalgybos institucijos patikrins jo kandidatūrą, pranešė ministerija.

Viceministras būtų atsakingas už regioninę politiką, BNS penktadienį sakė vidaus reikalų ministro Eimučio Misiūno atstovas spaudai.

„Buvo toks pokalbis ministro su ponu Tamulevičiumi. Su šiuo vicemeru teko ne kartą susidurti įvairiuose forumuose ir tai yra žmogus, išmanantis regioninę politiką ir labai aiškiai matantis, su kokiomis problemomis susiduria savivalda“, – BNS penktadienį sakė ministro atstovas Karolis Vaitkevičius.

„Šiuo metu pono Tamulevičiaus kandidatūrą tikrina atsakingos institucijos ir, sulaukus teigiamų jų išvadų, jis bus skiriamas viceministru“, – pridūrė jis.

30-metis T. Tamulevičius Alytaus miesto vicemeru tapo 2015 metais. Jis taip pat yra dirbęs žurnalistu, Alytaus krepšinio klubo atstovu spaudai, buvo programos „Kurk Lietuvai“ dalyvis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

senjoras

senjoras portretas
Ne ten surenka visus tuos kuorie pritaria tiems sukuriais gali pasikliauti, kas vadovauja Alytui ir taitoliau, suprask į tokias pareigas turi ateiti tas ks supranta regioninę politiką, bet ir daugiau...

Senjoras

Senjoras portretas
O kodėl ištrynėte mano komentarą, aš nei keikiausi tik teisybę parašiau.

Eilinis savas

Eilinis savas portretas
O koks jo indėlis į VRM sistemą, jei iškart į viceministrus? Bent kariuomenėje tarnavęs? Ir dar daug klausimų galiu užduot....o pagrindinis, kas jį proteguoja? Merijoj buvo nulis...
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių