Po sunkių išgyvenimų Saudo Arabijoje lietuvė laimę rado Jūrmaloje

Aistė ištekėjo už libaniečio ir persikėlė gyventi į Saudo Arabiją, iš rankų nepaleisdavo Korano, o jos veidą dengė čadrą.

Moteris negalėjo vairuoti automobilio ar sėsti prie dviračio, dirbti, lankytis sporto klube ar išvis sportuoti, be artimo giminaičio palydos negalėjo palikti namų, o gydomos moterys ten – atskirose ligoninėse.

Tačiau lietuvės gyvenimas pasikeitė: savo ateitį ji kuria nebe tolimojoje Saudo Arabijoje, o kaimyninėje Latvijoje – Jūrmaloje.

Plačiau – LRT TELEVIZIJOS laidos „Gyvenimas“ reportaže.



NAUJAUSI KOMENTARAI

pasakysiu

pasakysiu portretas
tiek, taip jai ir visoms kitoms, ir reikia. Aišku, manė, kad laukia puikus auksinis gyvenimas, o gavosi, kaip gavosi. Tik linkėčiau visoms, ištekėjusioms už musulmonų ir ne tik, nebesugrįžti į Europą, tegul dirba pašluostėmis ten, kur auksu viskas žvilga.

Lietuvė

Lietuvė portretas
Tai dabar apie visokias kurvasss rašysite, musulmoniška šlykštynė.

tai

tai portretas
lietuvoi gi baisiau reikia dirbti, sportuoti,minti dviraciu.vyrai spardo dauzo dar ir auhoholi vartoja paskui vertcia automobilius vairuoti.ne lietuvoi tikrai labai ziaurios saligos moterims.bekit moterys pas kebabus pramankstins siknos skyles,ir draugui perleis.nors ka cia pasakot tegul paskui neverkia kad nesiskaito ju toks tikejimas moteris yra siuksle tik neismesta i siuksledeze
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių