Pažinčių svetainių vadovės: lietuvės nuostabios, o lietuviai – mulkiai

  • Teksto dydis:

30-metė Diana Chorlampenkovaitė kelerius metus vadovavo pažinčių agentūrai, kuri vienišiems turtuoliams ieškodavo antrųjų pusių.

„Nustebtumėte sužinoję, kaip lengvai vyrai pakloja dešimtis tūkstančių eurų ne tik už narystę uždaruose pažinčių klubuose, bet ir už prabangius pasimatymus, į kuriuos vienam vakarui iš kito žemyno atskrenda privačiu lėktuvu....“, – LNK gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki....“ intriguos daugiau nei dešimt metų Londone gyvenanti lietuvė Diana.

„Į turtuolio širdį pretenduojanti moteris turi atrodyti taip, kad išsiskirtų iš minios. Būti ta mergina, kuriai įėjus į barą visi atsisuka...“, – pasakos Diana.

Lietuvės gražios, protingos, ambicingos, o lietuvių vyrai – mulkiai, su moterimis dažnai besielgiantys kaip išpaikinti karaliukai.

Tuo metu kita lietuvė 35-erių Relinda Alkenaitė, pasakodama apie savo santuoką su milijonieriumi Kataro šeichu, prisipažins, kad mėgavosi ne tik prabanga, bet ir patyrė smurtą. Ji atskleis, ko ieško itin turtingi vyrai ir kodėl lietuvėms vertėtų pamiršti tautiečius, o meilės ieškoti tarp užsieniečių.

„Jei galėčiau, visas Lietuvos moteris išvežčiau į užsienį. Lietuvės gražios, protingos, ambicingos, o lietuvių vyrai – mulkiai, su moterimis dažnai besielgiantys kaip išpaikinti karaliukai“, – sakys Relinda.

Šešerius metus Relinda turtuoliams organizuodavo pasimatymus ir ieškodavo antrųjų pusių. Jos klientais, surasdavę Relindą uždarame pažįstamų rate, buvo nuo milijonierių verslininkų, iki sportininkų.

Šiandien Relinda vadovauja ką tik sukurtam pažinčių portalui, „Prestige Arrangements“, kuriame meilės ieško sėkmingi ir turtingi lietuviai, ir užsieniečiai.

Gyvenimo būdo laida „Nuo... Iki...“ – šį pirmadienio vakarą 20.25 val. per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

akurat

akurat portretas
pagal pavardę tai -"čistokrovna lietuvė", ane, pagal būda - "neparsiduodanti" moteris, nes haremą perėjo turėdama (?) statusą, atseit, žmona buvo? Ale, čia kaip Paryžiuj pagal vieną anekdotą: yra ir neparsiduodančių, bet jos pasiutusiai daug kainuoja...B eje, kiek televizijos ir spauda iš jos paėmė už reklamą, netikiu, kad dykai visa ta sklaida buvo.

senis

senis portretas
lietuvos moterys grazios is virsaus o viduje tuscios istroske pinigu cheminiam makiazui kai moteris puosiasi. pries motery o ne pries vyrus kas vyksta lietuvoje tai jau iskrypimas

Kars pamąstantis

Kars pamąstantis portretas
Sutenere ble. Vaiša verbavimo formos reklama. Trūksta net žodžių. Mldc
VISI KOMENTARAI 34

Galerijos

Daugiau straipsnių