Emigranto sėkmė loterijoje: laimėjo beveik 138 tūkst. eurų

  • Teksto dydis:

Prieš tris savaites du žaidėjai iš Lietuvos laimėjo tik mūsų šalies žaidėjams skirtą „Vikingų loto“ auksinį prizą – 275 300 Eur. Savo dalį jau atsiėmė medkirtys iš Zarasų, o trečiadienio popietę į loteriją kreipėsi ir antrasis prizo laimėtojas iš Klaipėdos. 

Norvegijoje dirbantis klaipėdietis apie laimėjimą sužinojo bilietą patikrinęs laikraštyje. „Iš pradžių pamaniau, kad laimėjau 500 eurų, bet, pasirodo, tą trečiadienį iškritęs auksinis skaičius man atnešė keliasdešimt kartų didesnę sumą“, – džiūgavo žaidėjas.

Tai pirmasis toks didelis klaipėdiečio laimėtas prizas. Iki šiol didžiausia suma, kurią jam yra pavykę laimėti loterijoje, buvo vos 20 eurų. Šį kartą vyras susižėrė 137 650 Eur atspėjęs penkis pagrindinius ir vieną papildomą skaičių. Į Lietuvą atostogų grįžęs pusamžis vyriškis paskaičiavo, kad, norėdamas tokią sumą uždirbti Norvegijoje, turėtų vargti iki pensijos.

„Vikingų loto“ klaipėdietis žaidžia jau apie metus ir dažniausiai pats renkasi skaičius. „Ypatingos sistemos neturiu, dažniausiai pasirenku pirmus į galvą šovusius skaičius, kartais peržiūriu skaičių kritimo statistiką“, – apie savo žaidimo būdus pasakojo laimėtojas.

Apie laimėjimą klaipėdietis kol kas niekam nesigyrė: „Žinau tik pats vienas. Kai pinigai jau bus sąskaitoje, pasakysiu draugei ir broliui“. Kur išleis laimėtus pinigus, vyras jau beveik apsisprendė. Šiuo metu jis turi nuosavą butą, bet svajoja apie erdvesnius namus. Žaidėjas planuoja parduoti butą ir pridėjęs laimėtą sumą pajūryje pirkti kotedžą.


Šiame straipsnyje: Vikingų lotoloterijasėkmė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių