Žvaigždės per specialią vakarienę pagerbė S. Loren

Tokios žvaigždės kaip Robertas Redfordas, Whoopi Goldberg (Vupi Goldberg) ir Francisas Fordas Coppola (Fransisas Fordas Kopola) savaitgalį buvo susirinkę Kalifornijoje pagerbti „Oskarą“ pelniusios aktorės Sophios Loren (Sofijos Loren).

Gražioji italė šeštadienį vakare buvo pagerbta per metinį festivalį „Napa Valley Festival del Sole“ Oukvile Kalifornijoje.

W.Goldberg prisiminė, kaip, jai pradedant aktorės karjerą, jos motina patarė laikyti pavyzdžiu S.Loren, o R.Redfordas gyrė „Čočarės“ (La ciociara) aktorę, kad jis sugebėjo iškilti iš darbininkų klasės į dideles kino žvaigždes.

„Šių dienų Apokalipsės“ (Apocalypse Now) režisierius F.Fordas Coppola privertė svečius nusišypsoti papasakojęs, kad jaunystėje gavęs stipendiją užsirašė į karo akademiją ir savo dvasią kėlė jaunos S.Loren nuotrauka, kurią pasikabino ant sienos.

„Gerų vyrukų“ (Goodfellas) aktorius Robertas De Niro (Robertas De Niras) ir buvęs JAV prezidentas Billas Clintonas (Bilas Klintonas) buvo tarp asmenų, atsiuntusių filmuotus sveikinimus 79 metų aktorei.

Svečiams lauke buvo sugrotas specialiai parašytas kompozitoriaus Danielio Brewbakerio (Danielio Brubeikerio) kūrinys, o paskui įvyko po 700 dolerių kiekvienam atsiėjusi vakarienė.
Renginys „The Bella Italia: A Tribute to Sophia Loren“ įvyko vynuogyne „Far Niente Winery“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių