Žinomos moterys į vyrų neištikimybę reaguoja įvairiai

  • Teksto dydis:

Šį, ketvirtadienio, vakarą 19.30 val., žiūrimiausios televizijos TV3 eteryje – diskusijų laida „Ginčas be taisyklių“. Čia virs ypač karštos aistros, nes bus kalbama apie tai, kodėl vyrai „eina į kairę“. Džiugi žinia žiūrovams – nuo šiol laida bus ilgesnė – net 1,5 valandos, iki 21.00 val.

„Esu be galo dėkingas žiūrovams už pasitikėjimą. Mums, kaip laidos rengėjams, dabar bus dar daugiau galimybių parodyti tai, kas anksčiau netilpdavo į laidą dėl trukmės. Diskusiją kartais tekdavo nutraukti net įdomiausioje vietoje“, – pailgėjusia laida džiaugiasi „Ginčas be taisyklių“ vedėjas Kristupas Krivickas.

Šįvakar, diskutuodamas opia neištikimybės tema, jis stos ginti vyrų: „Moterys pačios kaltos, jei vyrai joms neištikimi, – ilgainiui jos ima nebevertinti savo vyrų, o tik bamba. Be to, anksčiau ar vėliau vyrams nubunda medžiotojo instinktas ir jie ima dairytis naujos aukos.“

„Manau, kad jei abu partneriai stengiasi ir brangina santykius, neištikimybė negresia. Tiesa, aš apie vyro neištikimybę nenorėčiau sužinoti iš draugų, nes tai labiausiai žemina“, – teigs jo kolegė Rūta Ščiogolevaitė.

„Visa Lietuva labai nustebo ir pasipiktino, kai pasakiau, kad „man dar stovi“. Matyt, reikėjo sakyti, kad jau nieko nebegaliu, tada manęs visi gailėtųsi ir niekam neužkliūčiau“, – juokaus dainininkas Vladas Kovaliovas, besidžiaugiantis jausmais beveik perpus jaunesnei draugei.

Tokį žinomo vyro prisipažinimą išgirdusi komikė Violeta Mičiulienė šmaikštaus: „Na, kad Vladui taip, sužinojau tik šiandien, ir labai už jį džiaugiuosi.“ Ji prisipažins, kad pačiai teko išgyventi neištikimybės dramą: „Sužinojusi, kad vyras man neištikimas, lengviau atsikvėpiau. Tai buvo tokia santykių stadija, kai man net palengvėjo.“

„Vyrai visada pasiruošę nueiti į kairę. Jei man taip atsitiktų, aš ne keršyčiau tuo pačiu, o „ėsčiau“ tą vyrą visą likusį gyvenimą“, – sakys šypsodamasi dainininkė Neringa Šiaudikytė. Po akimirkos surimtėjusi mergina prisimins ir savo nelinksmą patirtį: „Mano pirmoji meilė baigėsi dėl draugo neištikimybės. Buvo labai liūdna ir nemalonu. Kai taip atsitinka, dingsta pasitikėjimas, tyrumas santykiuose, nebeįmanoma vėl jų atkurti tokių gražių, kokie buvo.“

„Aš vyrui neištikimybę atleisčiau, juk mes, moterys, daug ką galime atleisti. Bet jei su tuo žmogum likčiau, daugiau niekada jam nepriminčiau praeities“, – savo poziciją dėstys dainininkė Indrė Burlinskaitė.

Aktorius Saulius Siparis, paklaustas, ar jam tekę „nueiti į kairę“, bus atviras: „Tai kad aš visą laiką buvau kairėje. O jei rimtai, esu toks idiotas, kad visą laiką tas moteris įsimylėdavau...“

„Dažniausiai vyrai nueina į kairę dėl to, kad yra nesubrendę ir dar vartoja alkoholį. Tiesą sakant, mano paklydimai irgi įvyko dar tada, kai aš vartojau, o kadangi jau daugybę metų nebegeriu ir turiu mylimą žmoną, neištikimybė man negresia“, – užtikrins renginių vedėjas Gintaras Mikalauskas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių