Žinomos dainininkės virto zombiais

  • Teksto dydis:

Prieš kelias savaites pristatyto jungtinio projekto „Top of the Pop“ nares Augustę Vedrickaitę, Giedrę Girnytę ir Akvilę Matukaitę įspūdingas grimas pavertė tikrų tikriausiais zombiais. Taip atrodydamos atlikėjos pasirodė šį savaitgalį vykusiame „Vilniaus sporto festivalyje 2014“ „Litexpo“ parodų rūmuose.

Pasak merginų, aplinkiniai į virtusias zombes reagavo įvairiai, tačiau didžioji dalis šypsojosi ir dalijo komplimentus nepriekaištingam grimui. „Na, keletą mergaičių nenorėdamos pravirkdėm, o visiems kitiems, tikimės, pakėlėme nuotaiką. Ne kasdien šalia savęs išvysi sliūkinantį kraupų numirėlį, pageltusiu ar pamėlusiu veidu, su atvėpusiomis žaizdomis ir nubrozdinimais“, – šypsosi atlikėjos. 

Daininkės šios rolės ėmėsi neatsitiktinai – merginos taip prisidėjo prie spalio 25 dieną Vingio parke organizuojamo pirmojo Lietuvoje helovyno zombių bėgimo „Zombėk“. „ Bėgikų laukia ne tik specialiai įrengtos kliūtys, bet ir pavojų skelbiantys švyturėliai, karinių pajėgų aktoriai ir krūmuose tykantys zombiai, kurie ne tik privers bėgti dar greičiau, bet ir sukurs tikrą apokalipsės atmosferą.“ – apie būsimą renginį kalbėjo vienas iš organizatorių Modestas Stumbrys.

Organizuojamo bėgimo metu sportininkai ar sporto mėgėjai galės pasirinktinai bėgti kaip zombiai, arba besistengiantys išgyventi bėgikai. Tai bus vizualiai intriguojantis projektas, nestokojantis geros nuotaikos.

„Kai tik turime galimybę sportą suderinti su pramoga ilgai nesvarstome. Juk norint atskleisti geriausius vokalinius gebėjimus, gyvai atlikti ilgas programas ir tuo pačiu metu šokti bei bendrauti su publika reikalinga ir fizinė ištvermė.“ – tvirtina merginos. Šiuo metu atlikėjos aktyviai koncertuoja su naujuoju gyvo garso projektu „Top of the Pop“, kuriame skamba puikiai žinomos XXI a. divų dainos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Liaudiškai sakant

Liaudiškai sakant portretas
sumalė šūdą...

fu

fu portretas
slykstu ziuret.

o nekaltas mergaites galetu dar bent suvaidinti

o nekaltas mergaites galetu dar bent suvaidinti portretas
na ka nors grazaus prasmingo, kad pavyzdys butu darniai seimai, istikimybei meilei, mergystes issaugojimo vertybei
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių