Žinomi vyrai atskleidė, ko niekada nenorėtų gauti dovanų

  • Teksto dydis:

Stipriausias žmogus pasaulyje Žydrūnas Savickas, verslininkas Ugnius Kiguolis, baleto primarijus Nerijus Juška, ledo skulptorius Mindaugas Tendziagolskis ir daugybė kitų vyrų, dalyvavusių lietuviškų kvepalų ir namų kvapų gamintojo „Aromika“ būtent jiems surengtame renginyje, atviravo ne tik apie tai, kokius aromatus patys mėgsta, bet ir ko niekada, o ypač per pagrindines metų šventes, nenorėtų gauti dovanų.

„Arbatėlės, sausainukai iš parduotuvės, magnetukai ant šaldytuvo ir alkoholiniai gėrimai – man tai pačios nesuprantamiausios ir nelaukiamos dovanos“, - patikino N. Juška.

Kvepalais artimieji, draugai ir gerbėjai garsųjį baleto šokėją yra palepinę ne kartą, todėl jų pirkti pašnekovui iki šiol nėra tekę. N. Juška patikino – dovanojantieji tiksliai žino, ką jis mėgsta, o neabejingas primarijus yra citrusų dvelksmui.

„Dar būna ne tik asmeninių dovanų, bet ir skirtų šeimai. Su Agne visada vertiname namų kvapus“, - sakė N. Juška.

Ž. Savickas pabrėžė, jog dovanos tiek vyrams, tiek moterims turėtų būti gerai apgalvotos.

„Vyrai tikrai atkreipia dėmesį į tai, ką gauna, bet gal savo emocijų viešai neparodo. Dovanos turi būti prasmingos, o suvenyrai, nenaudingos smulkmenos turbūt nedžiugina nieko“, - sakė žinomas sportininkas.

Jam blogiausia dovana – kūno priežiūros priemonės, nupirktos per kalėdinius išpardavimus eilinėje parduotuvėje.

Ž. Savickas nuo vaikystės džiaugiasi, kai kas nors jam įteikia megztas kojines, pirštines, šaliką ar kepurę.

„O skanus naminis pyragas ir keksiukai... Super dovana!“, - patikino pašnekovas.

U. Kiguolis taip pat pritarė Ž. Savickui, rekomenduodamas mylimiems vyrams nedovanoti niekučių, skutimosi peiliukų ir putų.

„Prasminga dovana visada yra laukiama. Pavyzdžiui, pastaruoju metu mano namuose atsiranda vis daugiau tam tikrą energetinę reikšmę turinčių natūralių akmenų“, - sakė U. Kiguolis.

M. Tendziagolskis patikino nesidžiaugiąs, jei kas nors jam įteikia dušo želė.

„Jos dažniausiai taip ir nenaudoju...“, - sakė ledo skulptorius.

Kartais M. Tendziagolskis dovanų gauna ir kvepalų. Jo nuomone, tai solidus artimojo įvertinimas, bet su sąlyga, kad tiksliai žinoma, ką jis mėgsta.

„Pastaruoju metu pirmenybę teikiu senos bažnyčios, ąžuolo, smilkalų kvapui. Turiu ir lietuviškų kvepalų, kuriuos pats maišydamas, galiu sustiprinti vieną ar kitą tą dieną man imponuojančio aromato natą“, - sakė M. Tendziagolskis.


Šiame straipsnyje: žinomi vyraidovanosKalėdos

NAUJAUSI KOMENTARAI

Vile

Vile portretas
Taip ir nesupratau,ko nenoretu per sventes gauti zinomi vyrai? Vienas nenoretu sausainiuku, kitas noretu... Vienu zodziu, zinomi ar ne, bet visi turi savo nuomone apie dovanas. Anksciau dovanos pagrinde budavo vaikams, o suaugusieji vieni kitiems dovanodavo simbolines dovanas - kojines, sampuna, ar kt. miela smulkmena. O dabar visi nori kazkokiu ypatingu dovanu. Nueikite ir nusipirkite,ko norite ir nedarykite tragedijos is to.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių