Žinomi aktoriai – apie neįprastus pomėgius

  • Teksto dydis:

Antrasis TV3 serialo „Šviesoforas“ sezonas kupinas smagių situacijų, gero humoro ir... vyriškų paslapčių. Kur vyriškai trijulei geriausiai leisti laisvalaikį, nesuklys nė vienas serialo žiūrovas: sporto klubas ir baras – geriausios vietos atsipalaidavimui ir vyriškiems pašnekesiams. Tačiau geriausius draugus įkūnijantys aktoriai Nerijus Gadliauskas, Povilas Laurinkus ir Rokas Petrauskas gali nustebinti neįprastais pomėgiais ir laisvalaikiu.

Nuotaikingas ir gero gyvenimiško humoro nestokojantis serialas „Šviesoforas“ pasakoja apie trijų vyrų draugystę ir jų santykius su moterimis. Geriausius draugus įkūnijantys N. Gadliauskas, P. Laurinkus ir R. Petrauskas pasidalino, kaip leidžia savo laisvalaikį.

„Dažniausiai drybsau ant sofos su alumi prieš televizorių“, – juokavo Albertą vaidinantis N. Gadliauskas. Nors aktoriaus įkūnijamas personažas nevengia kartu su vyriška kompanija lankytis baruose ir linksmai su alumi rankose stebėti futbolą, pats N. Gadliauskas pasakojo, kad jam toks laisvalaikio leidimas ne prie širdies.

„Aš ramaus poilsio šalininkas. Mėgstu grybauti, būti gamtoje. Mielai vakarus leidžiu su knyga“, – atviravo N. Gadliauskas.

Seriale palaidą gyvenimo būdą propaguojantį Raimundą įkūnijantis R. Petrauskas – gyvenime visai kitoks. Nors aktorius nevengia laiką leisti aktyviai, vertina ir mėgaujasi ramybe. „Kadangi dirbu su žmonėmis, tai aš kartais pavargstu ir man reikia tiesiog atsisėsti prie upės ir ramiai pasėdėti arba balkone žiūrėti tiesiog į tolį ar skaityti knygą“, – pasakojo aktorius.

Tačiau, kai tik turi daugiau energijos, R. Petrauskas stengiasi laiką leisti aktyviai ir įvairiai. „Kartais būnu su šeima, kartais išeinu su draugais. Neturiu vieno pomėgio. Gal čia mano problema ir yra, vieną savaitę žaidžiu krepšinį, kitą – futbolą, trečią – kokios vandens pramogos, viską išbandau, prisidarau traumų ir tuo viskas baigiasi“, – šypsodamasis kalbėjo vyras.

Trečiasis serialo trijulės aktorius P. Laurinkus teigia, kad vyrui laisvalaikis su šeima – malonus ir kokybiškas, tačiau draugų kompanijos taip pat nederėtų pamiršti. „Kad neatsibostų, ir moterims, ir vyrams, visada reikia trumpam pabėgti. Susitinki, papasakoji arba išsikalbi apie tai, apie ką šeimoje galbūt nekalbėtum“, – mintimis dalijosi aktorius.

P. Laurinkus pabrėžė, kad jo laisvas laikas kokybiškas tik tuomet, kai gali mėgautis ramybe ir ilsėtis. „Man tiek ekstremalumo užtenka gyvenime, kad dar papildomai ieškoti dirgiklių net nėra būtinybės. Aš geriausiai išvažiuoju į kaimą ar mišką, man kaip meditacija“, – kalbėjo aktorius.

Aktorius, mėgstantis leisti laiką ramiai, papasakojo atradęs neįprastą pomėgį – ornitologiją. „Tai paukščių stebėjimas. Praeitais metais gavau žiūronus, ekskursiją su vadovu. Dabar kaip tik pavasaris prasideda, reikės pradėti juos stebėt ir fiksuoti. Žiūrėsim, kaip tai vystysis“, – apie išskirtinį hobį pasakojo P. Laurinkus.

Antrasis komiško TV3 serialo „Šviesoforas“ sezonas ir toliau pasakoja apie trijų draugų – Edvino, Alberto ir Raimondo – draugystę, tarpusavio santykius ir santykius su moterimis. Tai trijų neišskiriamų draugų istorija, o jų asmeniniai gyvenimai primena šviečiančius šviesoforo signalus. Serialo herojai – labai skirtingų charakterių, tačiau juos sieja draugystė ir nuoširdi meilė moterims.

Pagrindinius serialo herojus ir toliau įkūnija televizijos žiūrovų pamilti aktoriai – N. Gadliauskas, P. Laurinkus ir R. Petrauskas, kuriems kompaniją palaiko žavios aktorės – Aušra Štukytė ir Dalia Morozovaitė.

„Šviesoforas“ pirmadieniais–ketvirtadieniais 19.30 val. per TV3.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių