Žinoma lietuvė ramybę ir meilę atrado Indijoje

  • Teksto dydis:

Jūratė Bitinaitė – įsimylėjusi ir laiminga bei džiaugiasi pagaliau atrasta ramybe. Tačiau to jai teko ieškoti toli nuo Lietuvos – egzotiškoje Indijoje.

Ramybės, anot garsios moters, jos gyvenime trūko daugybę metų. Aplinkiniams gražios moters gyvenimas visuomet atrodė tobulas: darbas televizijose, sužadėtuvėmis pasibaigęs ilgus metus trukęs romanas su vienu turtingiausių pasaulio lietuvių, karjera ir gyvenimas Las Vegase.

Vis dėlto laiminga J. Bitinaitė tada nesijautė, todėl vieną dieną ieškoti šio jausmo iškeliavo į Indiją, šalį, kuri visam laikui aukštyn kojomis apvertė jos gyvenimą.

Prieš dešimtmetį J. Bitinaitė buvo visiems puikiai žinoma televizijos laidų vedėja. Jos nuotraukos puošė žurnalų viršelius, raudonas kilimas ir prabangūs vakarėliai buvo moters kasdienybė, tačiau vieną dieną ji nuo viso to pasitraukė.

„Sutikau sugrįžti į ekraną, kad pasidalinčiau savo patirtimi ir išgyvenimais, nuopoliais, dovanomis, nes esu toks pats žmogus, kaip ir visi. Man tikrai nėra visur nutiestas raudonas kilimas ir už sparnelių nuo vieno taško iki kito be jokių kliūčių ar išbandymų manęs niekas neperkelia.

Žmonėms, kurie yra ekranuose, ant žurnalų viršelių, neretai tenka didesnių išgyvenimų ir aš tikrai buvau viena iš jų“, – tikina moteris.

Indijoje J. Bitinaitė ieškojo ramybės, tačiau rado ne tik ją. „Savo meilę taip pat sutikau čia“, – šypsosi pašnekovė.

Plačiau – laidos „Gyvenimas“ reportaže.


Šiame straipsnyje: Jūratė BitinaitėIndijameilė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Naaaaa-

Naaaaa- portretas
O kas ji tokia???? Niekad negirdėjau apie ta " girdėta" persona. O Indijoj tokias blondines labai mėgsta prievartauti, gal tai ir yra jos mėgstama priežastis but Indijoj????

Subtilus humoras

Subtilus humoras portretas
žinoma lietuvė, cha, cha!
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių