Žinoma dainininkė „Muzikinėje kaukėje“ stebino įkūnijusi Deivį

  • Teksto dydis:

BTV laidoje „Muzikinė kaukė“ garsenybės nenustoja stebinti įspūdingais įsikūnijimais į garsiausius Lietuvos ir pasaulio atlikėjus. Šį šeštadienį šou dalyvė Karolina Juškaitė-Carol įkūnys dainininką Deividą Norvilą-Deivį.

„Pagaliau. Nuo pat pradžių norėjau gauti vyruką“, – laidoje sakys dainininkė, buvusi grupės „Magnit“ narė Karolina. Atlikėja laidoje atliks Deivio kūrinį „Tikėk savim“.

K. Juškaitė-Carol gerbėjams kurį laiką buvo matoma grupėje „Magnit“ ir LNK projekte „Lietuvos balsas“. Įdomu tai, kad Karolinos mokytoja „Lietuvos balse“ buvo Rūta Ščiogolevaitė, kuri dabar lygiomis sąlygomis kovoja dėl geriausiojo vardo. „Kai sužinojau, kad mano mokytoja taps mano kolege ir konkurente „Muzikinėje kaukėje“, labai apsidžiaugiau. Tai man įvertinimas, juk Rūta – viena profesionaliausių dainininkių Lietuvoje“, – džiaugėsi K. Juškaitė-Carol.

Ji jau nuo projekto pradžios norėjo įkūnyti vyrą, tačiau prisipažins – nesitikėjo, kad bus taip sunku įkūnyti Deivį: „Kai pradėjau daryti, supratau, kad tai man per didelis iššūkis. Tai yra velniškai sunku“. Komisijos nariai merginai negailės patarimų, pagyrimų ir pastabų.

„Tu padarei tą jo stovėseną, neblogai lyg buvo. Tačiau vokaliai šiek tiek trūko“, – Karoliną vertins Vytenis Pauliukaitis. „Muzikinės kaukės“ komisijos naujokė Livija Gradauskienė laidoje sakys: „Buvo labai daug panašių detalių. Dabar kai žiūri, tikrai panašumų yra daug veide. Tos kojos kreivos – kaip Deivio. Čia vienintelė šio vakaro mergaitė, kuri tapo berniuku, ir tai tikrai buvo didelis išbandymas, visiems kitiems šį kartą buvo lengviau“.

„Muzikinė kaukė“ – šeštadienį 19.30 val. per BTV.

Kaip vertinate Karolinos Juškaitės-Carol įsikūnijimą į Deivį? Ar panašu?



NAUJAUSI KOMENTARAI

roma

roma portretas
nieko cia nepridursi auksciausia klase
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių