Garsųjį atlikėją V. Leontjevą šantažuoja telefoniniai sukčiai

Žinomas Rusijos atlikėjas Valerijos Leontjevas jau keletą savaičių į savo mobilųjį telefoną gauna MMS žinutes su reikalavimu pervesti pinigus. Visos žinutės, artisto teigimu, jam yra siunčiamos iš nežinomo numerio, skelbia dni.ru.

Šantažuotojai iš artisto reikalauja nenurodytos pinigų sumos, kurios dydį apatarti siūlo atskirai. Už šį mokestį sukčiai žada atstoti nuo šou pasaulio atstovo ir palikti jį ramybėje. Tačiau jei tik V. Leontjevas nesutiktų patenkinti sukčių reikalavimų, pastarieji grasina atlikėjo telefono numerį išplatinti internete.

Sukčiai, kurie neduoda ramybės V. Leontjevui, dirba neįprastu metodu. Pareigūnus nustebino tai, kad visos žinutės ateina MMS formatu. Negana to, sukčiai nuolat keičia žinučių rašymo stilių. "Keisti telefono numerį yra beprasmiška. Su kitu numeriu bus tas pats", - įspėjo šantažuotojai.

"Prieš savaitę jie man parašė: "duok pinigų!", o dabar rašo: "Valerijau, pagalvok!". Tas "pagalvok" mane labiausiai ir prajuokino. Juokinga ir tai, kad visos žinutės ateina kaip MMS", - "Moskovskij komsamolec" pasakojo V. Leontjevas.

Atlikėjas jau kreipėsi į pareigūnus, kurie tiria neįprastą šantažo atvejį. Tačiau V. Leontjevas nėra pirmas atlikėjas, kuris nukentėjo nuo šantažuotojų. Per pastarąsias dvi savaites internetiniai ir telefoniniai sukčiai agresyviai puolė ir kitus Rusijos šou pasaulio atstovus. Nuo tokių sukčių atakų nukentėjo prodiuseris Igoris Krutoj, atlikėjas Filipas Kirkorovas, dainininkas Aleksėjus Čumakovas ir televizijos bei muzikos prodiuseris Josifas Prigožinas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių