Žiauri R. Cicino dieta: estrados princas valgo tik kas ketvirtą parą

  • Teksto dydis:

Dainininkas Rytis Cicinas  scenoje jau 20 metų! Ta proga jau šį penktadienio vakarą laidoje „KK2 Penktadienis“ speciali transliacija, kurioje  ne tik pačios populiariausios R.Cicino  bei jo draugų dainos bei neįtikėtini šokių kolektyvo „Rokada“ pasirodymai, bet ir daugybė estrados princo paslapčių.

„KK2 Penktadienio“ filmavime paaiškės, kad Rytis, garsėjantis nepriekaištingais pasirodymais ir geležine drausme scenoje, asmeniniame gyvenime sau taip pat yra be galo reiklus. Anot jo, atlikėjas turi atrodyti tobulai. Ir čia kalbama ne tik apie brangius kostiumus, kuriuos R.Cicinas dažnai siuvasi užsienyje, bet ir apie dainininko kūno formas. R.Cicinas neslėps, kad jis ne sykį yra kovojęs su antsvoriu, išbandęs begales dietų. Tačiau veiksmingiausia, anot Ryčio, yra ta, kurios receptas skamba žiauriausiai. „Valgau tik kas ketvirtą parą ir tik po labai nedaug“, - pasakos legendinis dainininkas. O daugybę metų R.Ciciną pažįstantis choerografas Jurijus Smoriginas jį girs už tai, kad net ir šiek tiek pastambėjęs R.Cicinas moka tai paslėpti  nepriekaištingai pasiūtais kostiumais.

Taip pat „KK2 Penktadienyje“  bus parodytas specialus R.Cicino sutiktuvių reportažas iš Vilniaus oro uosto. Pairodo visai neseniai Amerikoje R.Cicinui buvo įteiktas ypatingas apdovanojimas už dainą „Giminės“.

„KK2 Penktadienio“ vedėja Irūna Ryčiui užduos ir itin svarbų klausimą: kiek laiko ir kokia dantų pasta reikia valyti dantis, kad jie būtų tokie pat balti, kaip Ryčio.

Ryčio Cicino gimtadienio fiesta su artimiausiais draugais, linksmomis istorijomis ir specialiais pasirodymais jau vakare 19.30 tik per LNK!



NAUJAUSI KOMENTARAI

R

R portretas
Ir vel straipsnis apie nieka. Kiek galima apie tuos bebalsius princus??

kad su nuomotais limuzinais ,ir kailiniais vazineja, tai ne

kad su nuomotais limuzinais ,ir kailiniais vazineja, tai ne  portretas
princas,o didybes manija.

nera

nera portretas
Tai kur tos normalaus, nevalgiusio Cicino nuotraukos?
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių