A. Zacharevičienė ryžosi pokyčiams – palieka LNK žinias

  • Teksto dydis:

Naujas televizijos sezonas – ant slenksčio, o LNK tenka skaičiuoti nuostolius. Prieš savaitę po 14 metų kanalą paliko sporto žinių „veidas“ ir laidų vedėjas Tomas Langvinis, o dabar tokį pat sprendimą priėmė LNK vakaro žinių vedėja Agnė Zacharevičienė.

LNK vakaro žiniose, papildytose daugiau komentarų ir pokalbių studijoje, ji dirbo beveik ketverius metus, pakaitomis su Rolandu Vilkončiumi ir viena. A. Zacharevičienė ir toliau dirbs radijuje „XFM“, kur veda laidą „Pasirinkimas“, tačiau į televiziją durų visiškai neužtrenkia.

Jos televizinė karjera – pavyzdinė svajojantiems apie eterį. Moteris pirmus žingsnius žengė laidose „Namų daktaras“, „Ištikimybės testas“, vėliau sekė LNK laida „Nauja versija“, serialai „Be namų negerai“, „Mano mylimas prieše“, porą metų jaukinosi BTV žinių vedėjos kėdę, o tuomet sėkmingai „emigravo“ į LNK, kur su Pauliumi Skuču vedė pavakarės laidą „Labas vakaras, Lietuva“, o galiausiai buvo pakviesta į žinias.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ada

Ada portretas
Nesuprasdavau kodel, bet ji ekrane lb stambi atrodydavo, rankos ypac, veidas. Bet siaip maloni, simpatiska moteris

Anonimas

Anonimas portretas
Labai grazi moteris, visi ta mato, na o paviduoliai lai loja ka nori :D

kerta

kerta portretas
LNK - kaip Kaunas, senus (nors neligotus) iškerta, o į jų vietą priima (pasodina) visokias pikules, džordžas ir kitus gatvės kultūros išaugintus "talentus"? O kad žiūrovams tai nepatinka, dzin, svarbu reklamistai nenusisuka nuo visokių iš ekrano besiliejančių "nafik", "davaj" ir kitų žodžių, kurių jau seniai kelias buvo nulemtas - į Maskvą...
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių