Ž. Žvagulis apie pažintį su žmona: ieškojau „šviežienos“

  • Teksto dydis:

Veiklūs, charizmatiški, talentingi ir užvedantys – tokie visiems gerai žinomi dainininkai Irena Starošaitė ir Žilvinas Žvagulis yra po vieną, tačiau kartu tiek gyvenime, tiek scenoje – jie dar didesnė jėga.

Tuo jau seniai įsitikino dainininkų gerbėjai, kuriuos žavi ne tik poros muzika bet ir tobuli santykiai – žinomi artistai kartu jau 20 metų. Gyvenimo būdo laidoje „Raudonas kilimas“ Irena ir Žilvinas atvirai ir nuoširdžiai papasakos apie judviejų pažintį, karjerą ir svarbiausią dalyką jų gyvenime – šeimą bei brandžią ir išbandymų patikrintą meilę vienas kitam.

Nors daugelis I. Starošaitę ir Ž. Žvagulį mato nuolat besišypsančius ir laimingus, sutuoktiniai atviri – jų santuokoje būta išties rimtų išbandymų. Atvėrę namų duris Irena ir Žilvinas pasakoja apie šeimą ištikusias krizes, bendrus darbus bei visus sunkumus įveikiančią meilę.

Dainininkai pasakoja, kad laiku scenoje jiedu nuoširdžiai mėgaujasi ir kitokios kasdienybės neįsivaizduoja bei džiaugiasi ištikimais gerbėjais. Būtent muzika ir bendri darbai prieš 25 metus ir suvedė žinomą porą.

„Ieškojau „šviežienos“ – aš įpratęs pats „išsukti“ žmogų ir pakelti į viršų. Tiesiog radome tokį žmogų, kuris truputį juda, neblogai atrodo – ją ir pasiėmėme“, – apie savo ir žmonos muzikinio kelio pradžią su šypsena pasakos Ž. Žvagulis.

Sutuoktiniai pasakoja ne tik apie muzikinį kelią ir lemtingą pažintį, bet ir apie jausmus vienas kitam, didelę šeimą. Estrados žvaigždės skaičiuoja jau 20 bendrų metų, o per tą laiką judviejų meilė subrendo ir šiandien pora tvirtina, kad yra ne tik scenos partneriai, mylimieji, bet ir patys geriausi draugai.

„Irena yra geras žmogus. Su ja gali šnekėti viską, visą teisybę, man palengvėja. Visų pirma – mes esame draugai, tai gyvenime yra svarbiausia“, – gražių žodžių mylimajai negaili Ž. Žvagulis.

Nors judviejų meilė ir tarpusavio pagarba – akivaizdi, dainininkai tikina, kad saldžiais žodžiais vienas kitą apdovanoja retai, svarbiau jausmus parodyti darbais. Pora atskleidžia, kad, kaip ir kiekvienoje šeimoje, ginčų išvengti nepavyksta, tačiau abu išmoko juos greitai išspręsti. „Bandau per jo „sprogimą“ dar kažkaip nuraminti, bet jei matau, kad nėra prasmės, tai tuomet prasideda tylusis karas“, – pasakos Irena.

„Darbas kartu duoda pliusų – jeigu ir susipykstam, pradedame dainuoti ir susitaikome. Pradedi dainuoti ir supranti, kad visgi – aš tave myliu“, – juokiasi žinoma moteris.

Žiūrovų ir klausytojų numylėtiniai laidoje „Raudonas kilimas“ kalba ir apie tėvystę, sūnus ir tapimą seneliais. I. Starošaitė pasakoja, kad būtent gimusi Žilvino sūnaus Ąžuolo dukra ją suvedė su buvusia vyro žmona Regvita – moterys tapo itin artimos.

„Gyvenau ir gyvenu su protingomis damomis, mūsų nebendravimas įvyko tik dėl manęs ir mano vyriško bailumo“, – atvirauja Ž. Žvagulis.

Nuotaikingą pokalbį ir atsakymus į visus klausimus televizijos žiūrovai išgirs  sekmadienį laidoje „Raudonas kilimas“ 18 val. per TV3.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Matas

Matas portretas
Sėkmės jums. Viskas te būnie gerai. Bet praradai rimtą gerą draugą Gytį Paškevičių. Sąžiningas būk - prisipažink kas kaltas.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių