Ž. Žvagulio koncertuose – nekuklūs pažadai gerbėjams

  • Teksto dydis:

Žilvinas Žvagulis su koncertine programa „Žemaitiška enciklopedija“ keliaudamas po Lietuvos miestus patiria ne tik kuriozines situacijas, tačiau diskutuodamas ir bendraudamas su salėje sėdinčiais žiūrovais duoda ir vieną kitą pažadą. Taip nutiko jau net dvejuose miestuose.

Pirmąjį koncertą surengęs savo močiutės gimtinėje Salantuose, atlikėjas pilnutėlei salei prižadėjo surengti nemokamą pasirodymą. Tai jau ne pirmas kartas, kai dainininkas be atlygio sutinka pasirodyti šiame miestelyje pirmąjį rugpjūčio sekmadienį.

Tačiau žinomo atlikėjo niekas už liežuvio netempė ir praėjusią savaitę vykusiame koncerte Šilutėje, kuriame duotas pažadas turėjo sužavėti ne tik dainininko gerbėjus.

„Prieš koncertą paskambinau Valiui (aut. past. Arūnui Valinskui), nes kaip įprasta, geriausius draugus pasveikinu kiek pavėluotai... Ir po sveikinimų sakau Arūnui: „Klausyk, esu Šilutėje, kultūros centras jau padėvėtas ir pašvinkęs“. Tada pasiūliau jam surengti paramos koncertą, kurio lėšomis prisidėtumėme prie renovacijos pradžios... Arūnas palaikė mano idėją, nes pats kurį laiką lankė mokykla ten. Koncerto metu naujieną ir žmonėms pranešiau. Iš reakcijų supratau, kad jiems idėja iš tiesų patiko“, - pasakoja atlikėjas.

 

 

Tiesa, tai buvo ne vienintelė staigmena koncerto metu Šilutės miesto gyventojams. 

„Turo pradžioje vienu metu turėjau stiprų balso stygų uždegimą, kas lėmė vieną perkeltą koncertą... Ir tai nutiko būtent Šilutėje. Dėl to, kaip atsiprašymą už nepatogumus, buvau prižadėjęs, kad, kiekvienas atėjęs į koncertą, galės mėgautis šampano taure. Dar ir Starošaitę atsivežiau, kuri savo pasirodymu pradžiugino susirinkusius!“, - įspūdžiais apie koncertą dalinosi atlikėjas.

Taip pat baigiantis turui atlikėjas pristato dar vieną kūrinį „Venta“ iš neseniai pristatyto naujausio žemaitiškų dainų albumo „Kloika“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių