Ž. Stakėno sūnus rėžė iš peties: mano tėtis – „chalturščikas“

  • Teksto dydis:

LRT TELEVIZIJOS eteryje jau šį šeštadienį prasidės ypatingas muzikinis projektas „Du balsai – viena širdis“, kuriame į sceną lips ir ypatingus pasirodymus žiūrovams dovanos duetai, susiję kraujo ryšiais. Vienas tokių – televizijos žiūrovams puikiai pažįstamas Žygis Stakėnas su sūnumi Pijumi.

Po vyriško Žygio ir Pijaus Stakėnų pasirodymo projekto komisija susidomėjo, ar berniukas planuoja praaugti tėtį. „Aš būsiu menininkas. Ne taip, kaip tėtis – „chalturščikas“, – anksčiau paslapčia pasakytus Pijaus žodžius išdavė projekto vedėja Jurgita Jurkutė-Širvaitė, o į susidariusią situaciją kaip mat sureagavo komisija. „Vaikai, jeigu nenorit būt „chalturščikais“, neturėkit tokių tėvų, kaip Žygis“, – pokštavo komisijos narys Arūnas Valinskas.

Sūnaus drąsai scenoje neliko abejingas ir pats Ž. Stakėnas. „Iš tiesų, tiek mane, tiek žmoną nustebino, koks Pijus buvo atsipalaidavęs, charizmatiškas, nesijaudino bendraudamas su komisija – viskas ėjosi natūraliai. Šis projektas ir man yra kitoks – scenoje jaudinuosi ne tik už save, bet ir dėl sūnaus – ar jam jauku, kaip reaguos, jei nepasiseks... Vis dėlto, pirmasis filmavimas tikrai nuramino – jo noras būti, kaip jis pats sako, menininku, gali turėti ateitį – Pijus scenoje nardė kaip žuvis vandenyje“, – juokėsi renginių ir TV laidų vedėjas.

Kaip pasiseks Žygiui ir Pijui Stakėnams?  Muzikinio šou „Du balsai – viena širdis“ premjera – jau šį šeštadienį 21 val. per LRT TELEVIZIJĄ.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių