Ž. Pinskuvienė: mergelių su diržais vietoj sijonų būstinėje nėra

  • Teksto dydis:

Darbo partijoje toliau vyksta kovos dėl valdžios. Buvusi partijos pirmininkė, Širvintų rajono merė Živilė Pinskuvienė tikina, kad partijos įkūrėjas nesiskaito su partiečiais.

„Jeigu partijos įkūrėjas vieną dieną visus išvadina senais „pirdylomis“, kitą dieną sako, kad jūs man reikalingi, man svarbūs, trečią – jūs be manęs esat niekas, tai ir įvestas chaosas“, - 19 val. 30 min. šį antradienio vakarą laidoje KK2 per LNK pasakos Ž. Pinskuvienė.

Ž. Pinskuvienė teigia, kad iš Viktoro lūpų yra girdėjusi ne vieną įžeidžiantį pasisakymą daugelio moterų atžvilgiu: „Iš jo lūpų išeina tokie žodžiai, kad iš moters reikia atimti sprendimų teisę, moterų vieta virtuvėje, aš suprantu, kad pas jį, kaip pas vyrą, yra užgaut kažkokia vyriška ambicija. Galbūt jis nemėgsta moterų ar nori, kad moterys tiktai augintų vaikus ir suktųsi virtuvėje. Aš ne tokia“.

Živilė pasakos, kad jai tapus pirmininke, teko imtis rimtų permainų partijos administracijoje. „Juodą administracinį darbą, kurį kažkada reikėjo padaryti, aš jį padariau ir sutvarkiau. Mergelių su vaikščiojančiais diržais vietoj sijonų būstinėje nėra“, - pasakos Ž. Pinskuvienė.

2016 – ųjų metų Seimo rinkimuose Darbo partija patyrė visišką fiasko – neperžengė 5 proc. ribos ir nepateko į Lietuvos parlamentą. Partijos įkūrėjas Viktoras Uspaskichas teigia, kad partija pralaimėjo, kadangi jis nedalyvavo rinkimuose.

„Dabar aš atėjau, jau reitingai pakilo. Įveiksim 5 proc. Jeigu pats kandidatuosiu, neatsiradus rimtesniam kandidatui, tai partija vėl atvesiu į pirmą vietą“, - kalbės V. Uspaskichas.

Viktoras teigia, kad jis nesiruošia būti nei Prezidentu, nei Seimo nariu. Jis norėtų būti premjeru arba ministru.

„Tikslo į Seimą balotiruotis man nėra. Bet jeigu bus kažkoks kritinis pasitikėjimas mūsų partija, galima galvoti apie aukščiausius postus. Prezidento posto nei man reikia, nei aš ruošiuosi. Premjero, ministro postai visai kas kita“, - pasakos V. Uspaskichas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių