Ž. Grigaitis Naujuosius metus pasitiko ir D. Trumpo dangoraižyje

  • Teksto dydis:

Žinomas verslininkas Žilvinas Grigaitis šiuos Naujuosius metus sutiks Sidnėjuje arba Bankoke ir stebės fejerverkus iš privačios jachtos.

Laidoje „Yra, kaip yra“ žinomas vyras atskleis ir penkias vietas, kurios jam paliko didžiausią įspūdį palydint senuosius metus. Vienas tokių vyko ir dabartinio JAV prezidento Donaldo Trumpo dangoraižyje, kur Žilvinas dalyvavo privačiame vakarėlyje.

Ž. Grigaitis įsitikinęs, kad sutikti Naujuosius metus Lietuvoje yra pakankamai pigu, jeigu lygintume su kitų šalių sostinėmis. Anot vyro, naujametė šventė prabangiame „Kempinski“ viešbutyje su prabangia vakariene Lietuvoje kainuoja 350 eurų, tuo tarpu kitose Europos sostinėse tokio lygio renginys vienam žmogui gali kainuoti ir 1500 eurų.

Kita laidos dalyvė šiandien 17 val. 35 min. per LNK kalbės, kad Naujuosius metus sutiks namuose su draugais, mat šeima negali sau leisti prabangių vakarienių. Tačiau Inga atviraus, kad jos svajonių Naujieji metai – Druskininkuose, bet ten naujametė vakarienė kainuoja apie 200 eurų, o moters pajamos – vos 235 eurai per mėnesį.

Inga atskleis, kad dovanomis didžiosioms metų šventėmis ji pradeda rūpintis dar rugsėjo mėnesį ir iš viso išleidžia 30 eurų – dažniausiai perka saldainius, o didesnių dovanų įsigyja per išpardavimus. Naujametį vaišių stalą moteris ruošia pati, jam išleidžia apie 40 eurų.

Laidoje dalyvausianti kelionių agentūros pardavimų vadovė pasakos, kad naujametės kelionės visuomet būna beveik išpirktos. Moteris sakys, kad mėgstamiausios lietuvių kryptys – Egiptas, Jungtiniai Arabų Emyratai ir Tailandas. Taip pat labai populiarios kelių dienų kelionės į Vieną, Varšuvą, Rygą, Taliną, Minską.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jonas Lietuvis

Jonas Lietuvis portretas
Pradedadant žmogų dalyvauja milijonai spermatozoidų. Vienas tampa Lui Pasteru,kitas Amstrogu,Trečias dar kokia kilnia ir reikšminga asmenybe,sakykim mums visiems reikšmingu dr.Basanavičiumi. Tai gal koks medelį pasodinęs, gerai vaikus išauginęs , ar šiukšles sušlavęs pilietis mums reikšmingesnis ir svarbesnis už kažkokį žiogą straksintį , čirškiantį ir šikantį savo malonumui. Besmegeniam piliečiui toks straipsnis gal sukelia norą papildyti turizmo agentūros piniginę, man gailestį ir užuojautą begalviams rašytojams.Yra panašumo kad artimu laiku tokius straipsnius keps dirbtinis intelektas, tad yra proga pamąstyti , kokią ateitį ir vietą joje susikurs nieko iš esmės nekuriantys.

wcqw

wcqw portretas
Banalus vyras, klausiau įdėmiai - nei vieno bent kiek įdomesnio sakinėlio. Galima televizijai pasiūlyti ir daugiau riboto intelekto piliečių, jų apstu...

na

na portretas
Ateina ir kaip kokiems ateiviams pasakoja apie vakarienes uz kelis tukstancius,gerimus kuriu dauguma net pavadinimu nezino,ir dadeda,kad cia lietuvoj gan pigu,tiesiog pries tai galetu buti uzrasas ,kad tiems kurie uzdirba iki 700 uzdrausta ziureti,nes jie visvien nesupras apie ka tai
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių