„Yra, kaip yra“: grįžti pas buvusį vaikiną ar likti su dabartiniu?

  • Teksto dydis:

LNK laidos „Yra, kaip yra“ herojė Agnė turės apsispręsti: ar likti gyventi su prieš ją smurtaujančiu vyru, ar grįžti pas ankstesnį draugą, kuris studijoje prisiekė amžiną meilę?

22-ejų Agnė dirba masažuotoja ir turi širdies draugą Edgarą. Anksčiau ji draugavo su Aleksėjumi, kuris tuo metu buvo narkotikų pardavėjas. Agnė pasakos, kad tuomet jį norėjo suvilioti, kad nemokamai gautų narkotikų savo draugams, bet laikui bėgant vyrą įsimylėjo.

Agnė kalbės, kad su Aleksėjumi kartu pragyveno 3 metus, bet vyras atsidūrė Airijos kalėjime, o grįžęs į Lietuvą bandė taikytis, tačiau ji jau buvo su Edgaru. Agnė prisimins, kad Edgaras su Aleksėjumi buvo net susimušę dėl jos.

Aleksėjus laidoje pasakos, kad iš kalėjimo Airijoje grįžo prieš 5 mėnesius, ten vyras atsidūrė už narkotikų platinimą. Kalėjime jis praleido pusantrų metų ir tiek pat laiko nevartoja narkotikų. Beje, grįžusį iš Airijos Aleksėjų oro uoste pasitiko Agnės mama – jie abu yra beveik vienmečiai ir puikiai sutaria, o vyras stengiasi padėti mylimosios mamai viskuo, kuo tik gali. Studijoje pasirodys ir Elvyros dabartinis mylimasis, kuris yra panašaus amžiaus kaip Agnė.

Buvęs Agnės draugas pasakos, kad dabar ji gyvena su visišku nevykėliu, kuris niekur nedirba, rūko „žolę“, visą dieną šlaistosi. Aleksėjus atskleis, kad Edgaras nevengia pakelti rankos prieš Agnę, jeigu ši nesutinka su juo pasimylėti ar tiesiog bučiuotis. Vyras nori, kad mergina paliktų Edgarą ir pradėtų naują gyvenimą, tačiau ši sakys, kad bijo, jog Edgaras pasikars.

Agnės mama Elvyra laidoje sakys, kad jai Aleksėjus patinka tuo, kad neskriausdavo Agnės, nemušdavo, ji svajoja, kad dukra grįžtų pas jį, ši Agnė atšauna: „Mama, tu nieko nesupranti, aš jį myliu“.

Dabartinį Agnės draugą Elvyra yra mačiusi ne kartą, tačiau taip pat sakys, kad jis niekur nedirba, tik ima pinigus cigaretėms ir kitoms pramogoms.

„Yra, kaip yra“ – antradienį 17 val. 25 min. per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

wc

wc portretas
yra tokiu,kurie ziuro sita pigu cirka?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių