„X Faktoriuje“ dainos žodžius pamiršęs Jonatanas: pats save sutraiškiau

  • Teksto dydis:

Jau rudenį prie televizijos ekranų pakvies populiariausias Lietuvoje muzikinis projektas „X Faktorius“, kuriame pasirodys svajojantys apie populiarumą ir šlovę.

Nuotaikingame projekte „X Faktoriaus“ vasara“ projekto vedėjas Mindaugas Rainys ir „Power Hit Radio“ radijo laidų vedėjas Vaidas Leliuga kalbina ryškiausius praėjusių sezonų dalyvius. Ši kartą į šmaikščiųjų vedėjų taikinį papuolė prieš dvejus metus „X Faktoriaus“ scenoje spindėję Thomas Tumosa ir Jonatanas Kazlauskas.

Nors ir nelaimėjo „X Faktoriaus“, tačiau šie vaikinai yra vadinami vienais ryškiausių projekto dalyvių per visą istoriją. Jonatanas pavergė projekto žiūrovių širdis savo mielumu, o Thomas – itin teatrališkais pasirodymais. Pasibaigus projektui abu vaikinai pasirinko programuotojo specialybę. „Tai yra labai gražu. Visa ta matematika, sprendi problemas. Kai išsprendi, jautiesi labai gerai“, – pasakoja Thomas.

Thomas prasitars ir apie dar vieną savo svajonę – būti aktoriumi: „Jei galvočiau, kad visą gyvenimą teks būti programuotoju, nenorėčiau gyventi. Man reikia judesių, šokių, dainų. Tačiau man patinka technologijos, galiu savo kūrybiškumą perteikti į žaidimus, kurti savo pasaulius.“

Nors didžiojoje scenoje nei Jonatanas, nei Thomas nekoncertuoja, tačiau abu vaikinai neslepia – muzika jiems yra labai svarbi. Gali būti, kad jau netrukus Thomą pamatysime scenoje. Vaikinas sulaukė intriguojančio pasiūlymo – kartu su orkestru atlikti scenoje klasikinių dainų programą.

„X Faktoriaus“ vasaroje“ nepamirštas liks ir įvykis, kuomet Jonatanas tiesioginio eterio metu net du kartus pamiršo dainos žodžius. „Nuovargis, stresas, egzaminai – viskas susidėjo ir įvyko bomba. Buvo labai sunku atsigauti, jaučiausi sutraiškytas, o juk pas save ir sutraiškiau. Buvau pats kaltas ir buvo labai gėda“, – nemalonią situaciją prisimins vaikinas.

Būsimiems projekto dalyviams Jonatanas linkės nepamiršti pailsėti. O Thomas sakys, kad svarbiausia likti ant žemės, nepamiršti savo gyvenimo ir projekte ne tinginiauti, o dirbti.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių