„X Faktoriaus“ superfinale – ir Mindaugas su savo mokytoja Jazzu

  • Teksto dydis:

Sekmadienį įvyks tai, ko laukia visi TV3 žiūrovai, – paaiškės, kas tapo ketvirtojo sezono „X Faktoriaus“ nugalėtoja. Žiūrovų laukia pritrenkiantis superfinalas be vyrų – „X Faktoriuje“ kovos tik merginos: Iglė, Paulina ir „Golden Age“.

„X Faktoriaus“ žiūrovų laukia kvapą gniaužiantys finalininkių pasirodymai. Šviesos, ugnies šou, šokėjų pasirodymai – žiūrovams atsikvėpti nebus kada. Laimėtoją rinks tik žiūrovai – teisėjai šį kartą turės tik patariamąjį balsą. Kiekvienas balsas bus itin svarbus, tad palaikyti savo favoritą „X Faktoriaus“ gerbėjai raginami vos prasidėjus balsavimui.

Projekto superfinale dainuos ir ketvirtosios vietos nugalėtojas Mindaugas Avižienis. Merginų numylėtinis uždainuos su savo mokytoja Juste Arlauskaite-Jazzu. „X Faktoriaus“ scenoje pasirodys ir dainininkas Andrius Mamontovas. Niekam ne paslaptis, jog žinomiausias šalies dainininkas itin retai pasirodo televizijos projektuose, tačiau „X Faktoriui“ jis padarė išimtį.

Laimėtoją rinks tik žiūrovai – teisėjai šį kartą turės tik patariamąjį balsą.

Finalininkės scenoje atliks dainas ir su garsiausiais Lietuvos atlikėjais. Merginos neslepia džiaugsmo, jog dainuos su dainininkais, kurių muzika vedą iš proto visą šalį. Iglė scenoje pasirodys su Vaidu Baumila. Mergina prisiminė, jog prieš susitikimą su savo scenos partneriu labai jaudinosi – juk tai tikra žvaigždė! „Pirmą kartą susitikome įrašų studijoje. Pradėjome bendrauti, labai nustebau, koks jis šiltas, mielas ir paprastas žmogus. Repeticija ne tik praėjo labai sklandžiai, bet ir netrūko gerų emocijų. Vaidas turi labai gerą humoro jausmą“, – įspūdžiais dalijasi jauniausia „X Faktoriaus“ dalyvė.

Balsingoji projekto dalyvė Paulina scenoje dainuos su Mantu Jankavičiumi. Moterų numylėtiniu tituluojamas atlikėjas su Paulina iš karto rado bendrą kalbą. „Visos repeticijos praėjo labai gerai. Mums lengva kartu dirbti, kadangi labai puikiai vienas kitą suprantame. Manto vokalas labai stiprus, tad dainuoti su juo labai smagu“, – džiaugiasi Paulina.

Reperės „Golden Age“ intensyviai repetuoja su Donatu Montvydu. Merginos ruošia neeilinį pasirodymą kartu su profesionalių šokėjų komanda. „Su Montvydu labai greitai radome bendrą kalbą. Smagu, jog vienas kitą labai greitai supratome, repetuoti kartu mums sekasi puikiai. Tiek aš, tiek Evelina žavimės Donato atsidavimu muzikai, scenai. Džiugu matyti žmogų, kuris taip rimtai ir kokybiškai žiūri į savo specialybę. Nors repetuojame tik savaitę, tačiau stengiamės pasiimti kiek įmanoma daugiau“, – pasakoja „Golden Age“ narė Gabrielė.

Ir tai dar ne visos staigmenos, ką ruošia „X Faktoriaus“ komanda. Projekto prodiuseris ir vienas iš teisėjų Saulius Urbonavičius-Samas atskleidžia, jog specialų pasirodymą rengia ir teisėjai. Tiesa, tai bus toks pasirodymas, kokio žiūrovai tikrai nesitiki pamatyti. „Žinome, kad nustebinti šiandieninį žiūrovą yra labai sunku. Tačiau pažadame – tą padaryti mums tikrai pavyks. Teisėjai šiam sekmadieniui paruošė numerį, kurio jūs tikrai scenoje dar nematėte“, – šypsosi S. Urbonavičius-Samas.

Kam atiteks nugalėtojos titulas, garbė ir 15 tūkst. eurų paaiškės sekmadienį, 19.30 val. per TV3.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių