„X Faktoriaus“ nugalėtoja tapo M. Pundziūtė

  • Teksto dydis:

Sekmadienio vakarą įvyko „X Faktoriaus“ finalas, kuriame buvo nuspręsta, kas savo talentu sugebėjo pakerėti visą Lietuvą. Dėl laimėtojo titulo varžėsi mikčiojantis Aleksas Augaitis, savo vokalu visus žavinti Monika Pundziūtė ir charizmatiškasis Thomas Tumosa. Nugalėtoja tapo M. Pundziūtė.

Pirmasis į sceną sekmadienio vakarą užlipo Aleksas kartu su Anžela. Jie atliko Eminemo ir Rihannos dainą „Monster“.

Monika Pundziūtė į sceną žengė su kartu su Latvijos žvaigždėmis „Brainstorm“ ir jų hitu „Maybe“.

"Jūs abu turėjote žvaigždės kokybę. Tai yra labai gražu“, - po šio pasirodymo sakė Marijus Mikutavičius. Saulius Prūsaitis prisipažino, jog surasti partnerį scenoje Thomui Tumosai nebuvo lengva, tačiau žiūrovai buvo maloniai nustebinti nauja dainos „Čiuožki“, kurią Thomas atliko su Mantu. „Man tai buvo labai smagu. Norėjau čiuožti. Man trūksta žodžių, tai buvo nerealu, faina“, - kalbėjo sužavėta Jazzu.

Po pertraukos Aleksas scenoje atliko LMFAO hitą „Party Rock Anthem”. „Naujas pasaulis, naujas tu. Nesu repo ypatinga fanė, bet tu mane atnešei į šį repo ir šokio pasaulio. Nenoriu iš jo išeiti. Labai noriu pasiskolinti tavo kostiumėlį“, - su šypsena veide kalbėjo po pasirodymo Jazzu.

Monika žiūrovams paruošė Daft Punk ir Pharello Williamso hitą „Get Lucky“. „Aš nekenčiu, kad tavo ginklas užstrigo, kai reikėjo, kad jis šaudytų taikliausiai. Žmonės sako, kad reikia vertinti šiandieną. Ir tai yra tiesa. Tačiau tiesa yra ir tai, kad kai kurie žmonės turi tiek galimybių, kad net sužeisti gali daugiau negu kiti. Sveikinu tave ir džiaugiuosi, kad tu tai atlaikei“, - po pasirodymo sakė M. Mikutavičius.

„Prašau, nedarykite to namie“, - Saulius Prūsaitis į sceną pakvietė T. Tumosą, kuris atliko Ray‘aus Charleso dainą „Hit The road Jack“. Tai buvo vienas drąsiausių ir originaliausių pasirodymų šiais metais „X Faktoriuje“. Publika po Thomo pasirodymo plojo atsistojusi.

Po šių pasirodymų žiūrovų balsavimas buvo trumpam sustabdytas – pirmą „atia“ žiūrovams turėjo ištarti mažiausiai balsų surinkęs finalistas. Susumavus balsus tai turėjo padaryti Th. Tumosa, kuris surinko 20 145 balsus.

Toliau kovą tęsė M.Pundziūtė ir A.Augaitis. Triumfavo Monika, už kurią balsavo daugiau nei 70 000 žiūrovų.

Nugalėtoja laimėjo 15 000 eurų ir pelnė sutartį su kompanija "Sony music".

Nulipusi nuo scenos „X Faktoriaus“ nugalėtoja nespėjo fotografuotis su gerbėjais. Viena po kitos sekė nuotrauka, kurioje – nuoširdi ir plati nugalėtojos šypsena. „Jaučiuosi nugalėtoja. Pagaliau galiu tai pasakyti“, – kolegoms pasiteiravus, kaip jaučiasi, džiūgavo M. Pundziūtė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

to ojojoj

to ojojoj portretas
Net negalėdama dainuoti uždainavo taip, kad kiti tik jos paklausyti galėjo...

objektyviai

objektyviai portretas
Monika tikrai neverta. Neturi nei išskirtinio balso tembro, nei pajautimo. Viena aišku, su ja ir repertuaru kažkas intensyviai dirbo ir aišku ne už ačiū. Jos oponentas Aleksas, reikia tai pripažinti, finalui buvo per silpnas. Nenoriu jo įžeisti, bet negalia formavo jam tam tikrą monotoniškumą. Tomas, mano nuomone, buvo pranašiausias finale, įvertinant ne tiek balsą, kuris irgi nebuvo kažkuo išskirtinis, bet artistizmą, kuris buvo tikrai autentiškas. X faktorius eina Eurovizijos keliu. Nors, gal ir klystu, bent jau norėčiau...

ojojoj

ojojoj portretas
Nugalejo negaledama dainuoti -kazkas cia ne taip !!!
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių