WAFA geriausia metų jaunąja atlikėja pasaulyje paskelbė N. Šiaudikytę

Neringa Šiaudikytė sulaukė ypatingai malonios žinios. Nacionaliniame "Eurovizijos" atrankos konkurse dalyvaujanti dainininkė Pasaulinės artistų ir festivalių asociacijos (WAFA) paskelbta geriausia jaunąja atlikėja.

"Šią džiugią naujieną sužinojau prieš keletą dienų. Tai buvo labai netikėta ir malonu", – prisipažino 25 metų dainininkė.

WAFA paskelbė ją geriausia metų jaunąja atlikėja. Ji laimėjo pagrindinį – "star" (žvaigždės) nominacijos apdovanojimą.

Apie tai paskelbta ir oficialiame WAFA puslapyje internete: žinią pasirašė WAFA vaikų ir jaunimo festivalių atstovė – turkė Tolga Gurdil.

Rinkimuose N.Šiaudikytė nurungė jaunuosius dainininkus iš viso pasaulio.

Tiesa, kol kas Neringa negavo jokio prizo – tai buvo tik žodinis įvertinimas.

Geriausius dainininkus Pasaulinė artistų ir festivalių asociacija renka kiekvienais metais.

WAFA nerengia kažkokio konkurso, tačiau ištisus metus stebi festivaliuose ir konkursuose dalyvaujančius atlikėjus, o metų pabaigoje įvertina jų pasiekimus. Tada suskaičiuoja balus ir gauna rezultatą, kas yra geriausi.

Titulus asociacija dalija skirtingose kategorijose, o vienas jų šįmet teko ir tarptautiniuose konkursuose pasižymėjusiai N.Šiaudikytei – ji paskelbta geriausia metų jaunąja atlikėja ("star").

Geriausio dainininko kategorijoje laimėjo turkė Ezgi Alas.

Neringos sėkmę lėmė pasiekimai įvairiuose tarptautiniuose konkursuose: Ispanijoje, Tenerifėje ji gavo „Grand Prix“ apdovanojimą, Portugalijoje vykusiame konkurse laimėjo pirmą vietą, „Kaunas Talent“ užėmė trečiąją.

Asociacija įvertino ir tai, kad N.Šiaudikytė pradėjo aktyviai vystyti solinę karjerą.

Šios asociacijos prezidentas – turkas Figen Cakmak, generalinis sektetorius Robertas Cefai iš Maltos, viceprezidentai – Elijus Romanovas iš Lietuvos, ispanas Guillermo Albelo Martin ir bulgaras Dono Tsvetkovas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Stepas

Stepas portretas
...viceprezidentai – Elijus Romanovas iš Lietuvos,...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių