W. Houston duktė patyrė negrįžtamus smegenų pažeidimus

  • Teksto dydis:

Legendinės dainininkės Whitney Houston (Vitni Hjuston) motina išsklaidė jos vaikaitės būklę gaubiančius gandus pranešusi, kad 22 metų Bobbi Kristina Brown (Bobi Kristina Braun) patyrė negrįžtamų smegenų pažeidimų per incidentą, per kurį vos nenuskendo sausio mėnesį savo namuose Džordžijoje.

B.K.Brown su mirtimi kovoja nuo sausio 31 dienos, kai pateko į ligoninę, tačiau, remiantis šeimos pranešimais, ji buvo išvesta iš anksčiau mediciniškai sukeltos komos ir atgavo sąmonę.

Tačiau jos senelė Cissy Houston (Sisi Hjuston) svetainei TMZ.com sakė, kad vaikaitė iki šiol nereaguoja į aplinką, o jos smegenys patyrė didžiulę traumą.

„Mane tikrai nuliūdino susitikimas su gydytojais ir žinia, kad tokios būklės ji gali likti visą likusį gyvenimą“, – kalbėjo Cissy Houston.

Tiesa, šie jos žodžiai kiek prieštarauja savaitgalį Booby Browno (Bobi Brauno) per koncertą padarytam pranešimui gerbėjams, esą jo duktė atgavo sąmonę.

„Tik ką sugrįžau iš ligoninės, aplankiusi savo vaikaitę Bobbi Kristiną. Nors ji sugrąžinta iš mediciniškai sukeltos komos, jai atlikta tracheotomija , pasak gydytojų, ji patyrė visuotinius ir negrįžtamus smegenų pažeidimus, todėl toliau į nieką nereaguoja“, – pridūrė C.Houston.

„Dabar galime tik tikėtis Dievo stebuklo. Nepamirškite mūsų savo maldose“, – pranešė C.Houston.

B.K.Brown yra vienintelis velionės dainininkės vaikas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių