Vilniečiai rinkosi į gyvo garso koncertą, susijusį su W. Houston

  • Teksto dydis:

Vilniečiai ir miesto svečiai sekmadienio vakarą rinkosi į pirmą kartą Lietuvoje vykusį gyvo garso koncertą, susijusį su legendine dainininke Whitney Houston - „The Greatest Love of All: The Whitney Houston Show“.

Pamatyti pasaulinės šlovės ir pripažinimo sulaukusio projekto į „Compensa“ koncertų salę susirinko apie 1300 žmonių.

Didžiausias klausimas susirinkusiems buvo ar pagrindinės vokalistės Belinda Davids balsas prilygs pop dyvos Whitney Houston balsui? Šį atsakymą susirinkusieji gavo labai greitai – vos tik prasidėjus koncertui.

Galingas Belinda Davids vokalas, šokėjai, apšvietimas, specialieji efektai ir energija, kuria spinduliavo visa grupė pribloškė ne tik publiką, bet ir visko mačiusius renginio organizatorius. Ne vieną kartą po puikiai atliktos dainos renginio svečiai plojo stovėdami. Koncerto metu buvo galima išgirsti geriausias Whitney Houston dainas: „I will always love you“, „I wanna dance with somebody“, „I‘m every woman. Neabejotinai šis projektas sulaukė publikos pripažinimo Lietuvoje.

Visi norintys po koncerto turėjo galimybę nusifotografuoti su pagrindine vokaliste Belinda Davids, kuri maloniai dalino autografus visiems renginio svečiams. Po tokio puikaus koncerto visi žiūrėjo į B. Davids lyg ji būtų pati W. Houston.

Po sėkmingų koncertų Europoje „The Greatest Love of All: The Whitney Houston Show“ , projektas rezervuoja datas net 2018 metams. Nors šis projektas sukurtas Australijoje, bet vis daugiau laiko visai grupei tenka praleisti Europoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių