„Betmenas“ panoro praturėti – Seimo nariams pardavinėjo šakutes

  • Teksto dydis:

Badas į akis žvelgia ir žymiam Vilniaus herojui Renatui Kačinskui–Betmenui. Vyras KK2 žurnalistams pasakos, kad gaunamų 240 eurų per mėnesį jam neužtenka – turi valgyti pigiausius ir paprasčiausius produktus.

Renatas pasakos, kad 100 eurų kiekvieną mėnesį vyras išleidžia komunaliniams mokesčiams. Tad maistui, vaistams ir nenumatytoms išlaidoms lieka vos 140 eurų.

„Gėda man ir sakyti. Žiūriu, kur akcijos vyksta. Perku faršą, dešros, dešrelių tik su akcija. Aukščiausios rūšies dešrelių nenusipirksi – kiek žiūrėjau, 2,40 euro kainuoja, nelabai galiu“, – LNK laidoje KK2 pasakos Vilniaus „Betmenas“.

„Buvau nuvažiavęs pas ūkininką, jam padėjau, tai davė man lašinių kaimiškų, pomidorų, obuolių“, – apie gyvenimą pasakos vilnietis.

Renaldas sakys, kad išvydus, kiek Krašto apsaugos ministerija moka už šakutes ir sietelius, jam net pasidarė baisu. Viena šakutė – brangesnė už Renaldo mėnesio maisto biudžetą. Todėl vyras nusprendė taip pat pasipelnyti – susirinko visas šakutes ir nuėjęs į Seimą jas bandė parduoti tautos išrinktiesiems.

Tačiau ten Renaldas užuojautos nesulaukė, Seimo nariai nesutiko iš vyro pirkti šakučių, be to, vyras gavo velnių nuo Vidos Marijos Čigriejienės už klausimą, koks mėnesinis parlamentarų atlyginimas. „Atlyginimas yra viešai deklaruotas ir prašome pasidomėti. Nemandagu klausti, kiek Seimo narys ar kas kitas gauna. Pavyzdžiui, jeigu užsieniečiui užduotumėte tokį klausimą, tai laikytų, kad jūs esate nepadorus“, – kalbėjo ji.

Lankydamasis Seime Renaldas nepraleido progos užsukti ir į Seimo valgyklą. Čia „Betmenas“ išleido 5 eurus ir 45 centus. Kaip sako pats Renaldas, tokį maistą jis valgo pirmą kartą šiais metais, nors pirko tik karbonadą, rūgštynių sriubą ir obuolių kompotą.

Visa istorija – antradienį 19 val. 30 min. laidoje KK2 per LNK. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

oi

oi portretas
Nepatinka, nežiūrėkit, yra žmonių, kam patinka. Kurkite savo asmeninius kanalus, tada galėsite rodyti tai, kas jums patinka. Privati televizija, privatus verslas ir gali kurti programas tam tikram ratui žiūrovų. Kas jums liepia visa tai žiūrėtis? Žmogus laisvas savo pasirinkime, o šis pilietis taip pat turi teisę daryti šou ir užsiimti tuom, kas jam patinka. Kuom jis blogesnis už juokdarius seime? Mano akim žiūrint, jis net protingesnis už nekuriuos kelniatrynius, kurie niekaip nesusiproti, kad metas pensijon.

Nusibodo

Nusibodo portretas
Kai pasirodo BETMENAS reiškia pas žurnalistus visos temos jau išseko. Nesuprantama kam šį vargetą rodyti. Dar kaimo bambaliniai eterio dalį užima, ir visas menas.

Anonimas

Anonimas portretas
Kodėl jis neina dirbti,yra tokių pensininkų kurie pensijos gauna mažiau kaip jis 133,-€,ką jiems sakyti,ksip jie išgyvena.Nesuprantu ,kas šį lygonį toleruoja?
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių