Vienam iš „16 Hz“ grupės narių – nauji įspūdžiai

  • Teksto dydis:

Sėkmingas verslininkas, žvejys, krepšininkas, pramogų pasaulio žvaigždė, medžiotojas, animacinių filmukų herojus ir išmaldos prašantis benamis – šiuos ir kitus įvaizdžius grupės „16 Hz” nariui Robertui Jucevičiui teko perteikti filmuojant vaizdo klipą naujai dainai „Aš viską turiu“.

Įgyvendinti sumanymą atlikėjams padėjo dizaineris Kęstutis Lekeckas ir operatorius Paulius Jonikas, rašoma pranešime spaudai.

„Tiek daug kartų per vieną dieną brolis niekada nėra persirengęs!“, – juokdamasis sakė kūrinio teksto bei muzikos autorius, grupės „16 Hz“ narys Petras Jucevičius.

Anot jo, daina ragina įvertinti tai, ką iš tiesų turime ir pasidžiaugti net menkiausiomis smulkmenomis, nes turtai dažnai nėra laimės garantas. 

„Aš viską turiu“ – ilgiausiai „16 Hz“ istorijoje kurta daina. Jos motyvas gimė prieš 25 metus. Tuo metu įrašyti dainą taip, kaip buvo sumąstęs grupės narys, net nebuvo techninių galimybių. Todėl iki šios dienos daugybę kartų kito ir kūrinio tekstas, ir muzika.

„Bet man svarbi dainos idėja, todėl ją vis išsitraukdavau iš archyvo. „Stalčiuje“ yra dar ne vienas nepabaigtas darbas. Tačiau kai kurie jų, įtariu, taip ir neišvys dienos šviesos“, – su šypsena pasakojo P. Jucevičius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių