Vieną iš Lavrinovičių įkūnijusi I. Stasiulytė: aš jų neskiriu

  • Teksto dydis:

Šį vakarą žiūrovus prie ekranų suburs paskutinė šį sezoną „Pakartok!“ laida. Bene daugiausiai komplimentų laidoje sulaukia aktorė Ineta Stasiulytė. Žinomos moters gebėjimas suvaidinti kitus paperka net didžiausius skeptikus. Visus I. Stasiulytės pasirodymus lydi liaupsės ir susižavėjimas. Ne išimtis ir šis vakaras – moteris savo voke ras užrašą „Broliai Lavrinovičiai“.

„Pirmiausia man reikėjo su jais abiem susipažinti. Aš, kaip ir visa Lietuva, jų neskiriu. Kokie jie abu faini, ką reikės išsirinkti?“, – sakys aktorė. Tačiau peržiūrėjusi gausybę interviu su garsiaisiais broliais, „Pakartok!“ žvaigždė pakeis nuomonę. „Jie visiškai skirtingi, skirtingai šneka. Dabar jau aš ir pagal kalbėjimą atskirčiau, kuris yra kuris“, – jau šį vakarą, 20 val. laidoje kalbės I. Stasiulytė.

Aktorei reikėjo rinktis – ar Darjušo charakteris, kuris jai yra artimesnis, ar Kšištofo kalbėjimas, kurį geriau pavyko atkartoti. „Pasirodymą užsimaniau atlikti su krepšininko sportine apranga. Bandžiau surasti kontaktą, kas juos pažįsta, ir suradau“, – juoksis Kšištofą vaidinti pasirinkusi I. Stasiulytė.

„Esu ketvirtoje laidoje sakęs, kad Ineta yra juokingiausia moteris Lietuvoje. Tai dabar noriu pasakyti, kad ji yra juokingiausias žmogus Lietuvoje. Ji aplenkia visus vyrus. Ačiū tau už visą sezoną“, – sakys M. Katleris.

„Per tiek laiko jau tiek visko prisakiau... Tai yra pasaulinio lygio numeriai“, – komplimentų negailės K. Kazlauskaitė.

„Žiūrėjau pasirodymą ir galvojau, kad tik jis nesibaigtų. Myliu tave“, – susižavėjimo neslėps G. Ivanauskas.

Aušra Štukytė laidoje suvaidins ekstrasensą Maksimą Gordejevą, Šarūnas Banevičius – aktorių Mindaugą Papinigį, Marius Jampolskis – dainininką Donatą Montvydą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių