Verslininkę D. Bosas papiktino agresija televizijos laidose

  • Teksto dydis:

Televizijos laidų turinio ir kokybės aptarimas – ne ką prastesnis žibalas į ugnį nei siūlymas padiskutuoti apie politiką, religiją ar pinigus.

Šįkart virtualioje erdvėje jo šliūkštelėjo verslininkė Daina Bosas, savo „Facebook“ paskyroje pasipiktinusi populiariausių lietuviškų kanalų laidų turiniu.

„18-a valanda vakaro. Neįmanoma žiūrėti televizijos. TV3 rodo „24 valandos“, LNK – „TV pagalba“. Ar šie TV kanalai konkuruoja, kas suras ir parodys didesnius „degradus“? Ką tik TV3 rodė, kaip jaunas vyras muša savo sugyventinę. Smūgio kartojimą parodė sulėtintai. Per LNK du kaimiečiai plūstasi „matam“ ir mojuoja metaliniu strypu. Abi laidos pažymėtos N-7. Aš x.....!“ – rašė D. Bosas.

Ir pridūrė klausimą: „Ar mes tik to verti ir kas tai kontroliuoja? Šios laidos turi būti išimtos visai arba nukeltos po 24 valandos vakaro.“

D. Bosas išreikšta nuomonė akimirksniu sulaukė atgarsio – kone pusantro tūkstančio bičiulių ir sekėjų komentarų ir per du tūkstančius pasidalijimų.

Karštose diskusijose visgi daugybė žmonių priminė apie galimybę rinktis – žiūrėti kanalus ir laidas, kurios joms skirtą laiką daro prasmingą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Zombiadežė nejungiu 3 metus...

Zombiadežė nejungiu 3 metus... portretas
Žinios iš tuščio i kiaurą; Politika marazmas; Katastrofa .... Geriau miške pasivaikščiot ar prie juros...

Božena

Božena portretas
Visiškai su Jumis sutinku, turėtu būti daugiau pozityvių laidu.

Realybė

Realybė portretas
Nieko nuostabaus, jei per Lietuvos sistemines televizijas labai prastos meninės kokybės laidos. Nes ji yra priklausoma nuo Lietuvą valdanžio rėžimo. Kitaip tariant per TV "purškiama" pigi vienpusiška prapoganda - paistalai. Ypač gėda žiūrėti žinias ir kitas politines laidas. Kur kaip mantrą, per prievartą bruka "rėžimo" patvirtintus įrodymais nepagristus arba išgalvotus paistalus. Nežiūriu ir kitiems nepatariu, nes kenkia sveikatai. Lietuvos žiniasklaida kuo toliau tuo labiau panašėja į sovietinę. Kai dominavo viena nuomonė vienas požiūris bei viena teisybė.
VISI KOMENTARAI 20

Galerijos

Daugiau straipsnių