Velionio atlikėjo M. Jacksono sesuo LaToya parašė jam gimtadienio laišką

  • Teksto dydis:

LaToya Jackson (LaToja Džekson) parašė jaudinamą laišką savo velioniui broliui – popmuzikos superžvaigždei Michaelui Jacksonui (Maiklui Džeksonui), kuriam penktadienį būtų sukakę 56 metai.

M.Jacksonas mirė 2009 metais, o jo vyresnioji sesuo penktadienį parašė socialiniame tinkle „Twitter“ žinutę, kurioje atskleidė, kad vis dar labai sielvartauja dėl brolio netekties, ypač per jo gimtadienį.

„Netektis – didžiulis skausmas, nuo kurio NIEKADA negali atsigauti! Didžiulė tuštuma šiandien! Noriu paskambinti ir palinkėti „Laimingo gimtadienio“, bet negaliu! Visuomet tave mylėsiu!“ – rašo ji.

Televizijos realybės šou žvaigždė Paris Hilton taip pat pagerbė velionį dainininką, paskelbusi socialiniame tinkle „Instagram“ savo vaikystės nuotrauką, kurioje ji matoma su M.Jacksonu dainos „Bad“ vaizdo klipo filmavimo užkulisiuose.

„Laimingo gimtadienio, Michaelai Jacksonai! Labai tave myliu ir ilgiuosi! Visuomet buvai man ypatingas ir artimas mano širdžiai. Niekada neužmiršiu tos dienos, kai buvau filmavimo aikštelėje kartu su tavimi, kuriant tavo vaizdo klipą. Galvoju apie tave per tavo gimtadienį“, – rašė P.Hilton.

M.Jacksono motina Katherine (Ketrin) savo sūnaus gimtadienį mini organizuodama 5-ąjį kasmetinį, ketvirtadienį prasidėjusį Meno festivalį Michaelui Jacksonui pagerbti jo šeimos gimtajame mieste Garyje Indianos valstijoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių