Vėl mokytoju tapęs M. Vitulskis: neabejoju, kad laimėsiu

"Net neabejoju, kad laimėsiu", – pasitikėjimo savimi neslepia Merūnas Vitulskis, kuris antrą kartą tapo rugsėjį prasidėsiančio LNK projekto "Lietuvos balsas" mokytoju.

Mokys sėkmingai skraidyti

M.Vitulskis – vienintelis iš pernykštės mokytojų komandos, išsaugojęs vietą. Pernai savo galimybes išplėšti pergalę dainininkas, matyt, vertino kukliai, nes pristatymo renginyje Merūnas davė itin drąsų pažadą – jei "Lietuvos balsą" laimėtų kuris nors jo mokinys, per artimiausias sporto varžybas vietoj Lietuvos himno užtrauktų "Du gaidelius" operos stiliumi. Kadangi šįmet užsibrėžė tikslą laimėti, žodžius pasveria kur kas atsargiau – mokiniams žada padėti užsiauginti sparnelius ir nenusvilti jų skrajojant muzikinio pasaulio padangėje.

"Kai atėjau į televiziją, nebuvau supažindintas su pramogų pasauliu. Savo mokinius tam paruošiu. Jaučiu didelę atsakomybę jiems ir noriu, kad jie išlaikytų šį gyvenimo egzaminą", – sakė M.Vitulskis.

Dainininkas pridūrė besidžiaugiantis tuo, kad "Lietuvos balse" sėdės šalia tų, kurie kadaise buvo jo mokytojai, – Arūno ir Ingos Valinskų, – ir juokavo, kad būtent su jais neteko vadinamosios televizinės nekaltybės.

Stebins ir pats save

M.Vitulskis neslepia – jam malonu vėl būti kviečiamam mokytojauti "Lietuvos balse". Dėl šios misijos jam teko itin kruopščiai susidėlioti darbotvarkę, nes laukia muzikiniai įsipareigojimai užsienyje, dėl to teks dažnai skraidyti.

Naujajame sezone jis žada stengtis kritikuoti tik teigiamai, kad neįžeistų ir nesužeistų pirmuosius žingsnius scenoje žengiančių atlikėjų. Ir net nevadina savęs mokytoju – labiau draugu, patarėju, bičiuliu, kolega, į kurį visada galima atsiremti, sulaukti patarimo ir nebijoti bausmės už klaidas.

Ko iš jo dar tikėtis? "Visko. Prodiuseriai ir komanda yra ambicingi – tai mane džiugina. Aš pats stebiuosi, ką galiu padaryti, todėl nuobodu tikrai nebus," – teigė M.Vitulskis.

Atskleistos paskutinės kortos

Pristatydami paskutinį "Lietuvos balso" mokytoją, projekto kūrėjai atskleidė ir paskutines kortas – pakvietė pasižvalgyti po sostinės Teatro arenoje įsikursiančią talentų kalvę, pristatė projekto reporterę ir galiausiai atskleidė jo vedėjus.

Streso kambarys, Mėlynasis koridorius, Vienutė – vieta, kur dalyviai galės susikaupti, pabūti su savimi, kur bus dalijami interviu, Teismas – pagrindinė scena, kur dalyviai įrodinės savo talentą dainuoti, o mokytojai tars savo verdiktą, Šeimos kambarys – tai tik keletas erdvių "Lietuvos balso" užkulisiuose. Tokios ekskursijos gidu tapęs Gediminas Jaunius juokavo, kad Šeimos kambarį, kur atlikėjų lauks šeimos nariai ir draugai, drąsiai galima vadinti Ašarų kambariu – čia jų iš džiaugsmo ar nusivylimo išliejama daugiausia. O visų dalyvių kelias į sceną prasidės žengiant raudonu kilimu.

Taip pat jau žinoma, kad "Lietuvos balso" reportere, kuri landžios po projekto užkulisius ir jo dalyvių sielas, praneš karščiausias naujienas, išrinkta 23-ejų vilnietė Santa Audickaitė. Nugalėjusi dešimtis konkurentų mergina debiutuos televizijoje.

Jau kurį laiką šnabždėtasi, o dabar ir oficialiai patvirtinta, kad rugsėjį prasidėsiantį projektą ves Rolandas Vilkončius ir Inga Jankauskaitė. Jųdviejų duetas televizijos žiūrovams jau pažįstamas – Rolandas ir Inga 2009-aisias kartu vedė projektą "Muzikos akademija", o 2010–2011 m. – populiariuosius "Žvaigždžių duetus". Apie savo buvusią eterio partnerę Rolandas atsiliepia tik geru žodžiu. Šįkart jiems teks bendrauti ir su 56 "Lietuvos balso" dalyviais.



NAUJAUSI KOMENTARAI

nėra ko džiaugtis

nėra ko džiaugtis portretas
trinant kėdes jau ne tokiuose populiariuose projektuose.Ar Merūnas jau jaučiasi toks tobulas,tiek pasiekęs, kad mokytų kitus?Abejoju...Daug kas kritikuoja šį vyriškį už tai, kad vaikšto šunkeliais, o neskiria visų jėgų dainavimui.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių