A. Valentaitė apie buvusį draugą D. Rediką: jei sutikčiau gatvėje, nepasisveikinčiau

  • Teksto dydis:

Viena gražiausių Lietuvos moterų – taip tituluojama stilistė ir modelis Asta Valentaitė. Tiesa, nors, atrodytų, ji gyvena išsvajotą rožėmis klotą gyvenimą, įvairūs likimo iššūkiai moterį persekioja tarsi šešėlis.

LNK laidoje „Kitu kampu” Asta prisipažins: „Jei sutikčiau Rediką gatvėje, niekada nepasisveikinčiau”.

Šį kartą moteris kaip niekada atvirai kalbės apie skausmą, pinigus ir meilę. Laidos vedėja Indrė Stonkuvienė modeliui paruoš neeilinių, itin aštrių klausimų, į kuriuos garsi stilistė pirmą kartą ryšis atsakyti be jokių užuolankų.

Astos gyvenimas gali priminti įtemptą serialą. Prieš septynerius metus per visą Lietuvą nuvilnijo skandalas, kai moterį apvogė jos pačios namų tvarkytoja. Šie metai A. Valentaitei buvo dar sunkesni – vyšnaite ant torto gyvenimo siunčiamiems išbandymams tapo bylinėjimasis su buvusiu mylimuoju krepšininku Dovydu Rediku.

Apie tai kalbėdama moteris iš paskutiniųjų stengsis išlikti pozityvi. Laidos vedėjai I. Stonkuvienei paklausus, ar dar liko stilistės namuose ko nors vertingo, pašnekovė šmaikštaus, kad jos spinta gyvena puikiai. Vedėjos išprovokuota Asta prisipažins, kad brangiausias jos spintos daiktas saugus: „Tai mados namų „Givenchy” dovana – kailinė liemenė”.

Laidoje A. Valentaitė prisimins ir pirmą kartą, kai ji atsidūrė po žurnalistų bei visuomenės didinamuoju stiklu. Dar prieš aštuonerius metus ji auksinius žiedus sumainė su verslininku Laimučiu Pinkevičiumi. Tiesa, šiai meilės istorijai buvo lemta baigtis skaudžiomis skyrybomis. Tai, deja, Astos dalios nepalengvino.

Iki pat dabar stilistę pikti liežuviai plaka klijuodami barakudos etiketę. „Tiems, kurie mane vadina barakuda, aš nieko nenoriu pasakyti. Tik tai, kad tie, kurie tai daro viešai, sulaukia žinių iš mano advokatės”, – laidoje sakys modelis.

Apie tai ir dar daugiau laidoje „Kitu kampu” antradienį 20.30 val. per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

geda

geda portretas
soko ant senio turincio pinigu bet neturincio galios o paskui nieko doro neveikia vakareliu liute tik melzia kitus kaip ir jos draugelis zilvinelis ir apsepe stilistas su floristu

Bronius

Bronius portretas
Nesuprantu ...juk gal kokioj voketijoi kur graziu merginu nier..bet pas mus net neziuretu nieks..pas mus tiek graziu..O del barakudos..tai cia nuo vyro priklauso..Jai vyras lochas..tai jam visas barakudas..

AJ

AJ portretas
NIEKO IPATINGO NEMATAU,PARASTA KAIMIETE,BET I BURNA DUOCIAU
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių