Vaikinų grupės „DoDi“ stovykloje – naujas veidas

  • Teksto dydis:

Vaikinų grupė „DoDi“ į Lietuvos muzikos sceną po ilgos pertraukos sugrįžta nauja sudėtimi.

Įvairiuose muzikiniuose projektuose dalyvavusį buvusį grupės „DoDi“ narį Luką Dedūrą keičia naujas veidas – Edvardas Navickas.

Kaip sako grupės įkūrėjas Vytenis Partikas, tai dar ne pabaiga. „Jau yra ir trečias grupės narys, tikrai Lietuvos muzikos scenoje žinomas vaikinas. Tačiau kas jis toks, kol kas dar nenorime atskleisti“, - paslaptingai kalba Vytenis.

Naujajam „DoDi“ nariui Edvardui 21-eri. Šiuo metu vaikinas studijuoja M. Romerio universitete. Kaip pasakoja vaikinas, nuo pat vaikystės buvo linkęs į muziką: dainavo darželyje, pradinėje mokykloje, gimnazijos chore. Taip pat lankė muzikos mokyklą.

„Groju keturiais instrumentais: gitara, bosine gitara, pianinu ir būgnais. Didžiausias muzikinis lūžis mano gyvenime įvyko vos tik baigus gimnaziją, kai dalyvavau muzikiniame projekte „X Faktorius“. Deja, jo nelaimėjau ir net neužėmiau jokių aukštų vietų, tačiau tai padarė didelę įtaką mano tolimesnei muzikinei veiklai“, - prisipažįsta atlikėjas.

Muzikinio projekto „X Faktoriaus“ metu, naująjį grupės „DoDi“ narį pastebėjo vieno Kauno viešbučio vadovai. Jie pasiūlė jaunam atlikėjui dirbti jų viešbučio restorane, rengti gyvo garso akustinius vakarus.

„Vėliau pagal „Erasmus+“ studijų mainų programą išvykau studijuoti į Estijos saugumo mokslų akademiją. Ten taip pat, atsitiktinai susipažinęs su vienu Talino didžėjumi, gavau kvietimą pasirodyti viename Talino klubų. Muzika mane lydi visur ir visada“, - pasakojo Edvardas.

Vaikinas vadovaujasi posakiu „Tinkamu metu pasitaikys reikiama galimybė“. „Taip ir nutiko: neseniai gavau kvietimą prisijungti prie Lietuvos popmuzikos vaikinų grupės „DoDi“. Ir štai aš jau čia, pilnas energijos ir ryžto tęsti savo darbus“, - teigė naujasis „DoDi“ narys.

Kaip sako grupės lyderis Vytenis, šiuo metu vaikinai repetuoja, ruošiasi koncertams. „Grupėje „DoDi“ bus daug pokyčių. Su mumis dirbs daug žmonių“, - teigė atlikėjas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių