Vaidas ir Monika: apie ilgesnį bučinį, finalo pasirodymą ir kitus įspūdžius

  • Teksto dydis:

Nors bučinys užtruko ilgiau, nei buvo planuota, tai išėjo į naudą, po „Eurovizijos“ finalo teigia Vaidas Baumila. Jam antrina ir Monika Linkytė. Atlikėjos teigimu, jie abu dirbo iš visos širdies.

„Nebūtinai tai buvo suplanuota. Truputį spontaniškai viskas įvyko. Galbūt šiek tiek rizikavome. Rizika, manau, nenuėjo veltui“, – apie ilgiau užtrukusį bučinį LRT sako V. Baumila.

Jis prideda, kad patekimas į finalą jau buvo didelis pasiekimas, todėl nėra nuliūdęs, kad Lietuva užėmė 18-tą vietą. „Nesu liūdnas. Kaip minėjau, mums patekimas į finalą buvo labai didelis spyris į užpakalį. Būkime „biedni“, bet teisingi – mums muzikinėje plotmėje dar reikia palypėti kelis laiptelius, kad pasivytume Vakarines šalis. Lietuva juda link to. Labai tikiu Lietuva ir tikiu, kad vieną dieną atvešime „Euroviziją“ į mūsų šalį“, – tvirtina Vaidas.

Anot jo, Lietuva jau dabar turi visas įmanomas galimybes priimti „Euroviziją“.

Abu Lietuvos atstovai tikina atidavę visas jėgas ir džiaugiasi savo pasirodymu finale. Pasak Vaido, paskutinis pasirodymas buvo geriausias iš visų, kurie buvo surengti Vienoje. „Nesvarbu, kad bučinys buvo ilgesnis ar mes praleidome kažkokią ritmo dalį. Tai buvo gyva, natūralu. Man atrodo, kad viskas buvo gerai“, – įsitikinęs Vaidas.

Pasak jo, šiam pasirodymui ir jis, ir Monika atidavė visas paskutinės jėgas, todėl po pasirodymo jos šiek tiek apleido.

„Aš asmeniškai dirbau iš visos širdies, atidaviau visą save. Pažiūrėjus pasirodymą, manau, tikrai nebūsiu nusivylusi. Taip yra iš mano pusės. Manau, kad ir iš Vaido“, – antrina Monika.

Apie bendravimą su žurnalistais, atliktus darbus, jausmus po finalo ir kitus įspūdžius žiūrėkite vaizdo įraše.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

teta

teta portretas
manau, kai daina, sutikit, prasta, tai ir geriausi dainininkai (jei jie tokie b8t7 buvę) nieko neįstengtų laimėti. Juolab, nereikėjo jos "tiuninguoti" vienalyčių meilės bučiniais (net jei delegacijoj yra tokių atstovų), nes prie televizorių, kaip įsitikinom, tebesėdi dauguma "netolerastų". O šiaip tai jaunimui sėkmės kituose projektuose.

puikus pasirodymas

puikus pasirodymas portretas
kitą kartą bus dar geresnis SĖKMĖS LIETUVOS eurovizininkams Gal tie bučiniai ir kiek pagadino reikalą

Beveik pencininkė

Beveik pencininkė portretas
Vaikai, jūs buvote labai šaunūs, jauni , laimini ir gražūs.AČIŪ JUMS.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių