V. Sutkutė įrodė S. Nainei, kad nėra blogiausia vairuotoja Lietuvoje

  • Teksto dydis:

Šį kartą LNK laidą ,,Blogiausias Lietuvos vairuotojas“ komisijos sprendimu, vairuotojų reabilitacijos centre praleidusi tris savaites, paliko dainininkė grupės ,,Pinup Girls“ narė Viktorija Sutkutė. Vairuotojai buvo suteiktas leidimas pagaliau grįžti į Lietuvos kelius.

Projekte V. Sutkutė atsidūrė visai netikėtai – ją kaip blogiausią Lietuvos vairuotoją delegavo artima draugė ir kolegė Simona Nainė. „Noriu, kad Viktorija mus pagaliau nuvežtų į koncertus, nes dabar visada vairuoju aš“, – priežastį, kodėl draugę užregistravo į laidą, aiškino Simona. Tuo metu Viktorija nusprendė priimti iššūkį ir įrodyti, kad draugė ją nuvertina nepelnytai.

Jau pirmoje laidoje neseniai vairuotojo pažymėjimą įgijusi dainininkė kritinėje situacijoje pasimetė. Važiuodama per klaidžią sankryžą Viktorija nežinojo, ką daryti, pradėjo rėkti ir paleido vairą iš rankų. Tai šokiravo laidos komisijos narius lenktynininką Darių Jonušį, Seimo narį Gintarą Vaičekauską ir psichologę Ramunę Murauskienę.

Tai – ne vienintelis toks nesusipratimas Viktorijos vairavimo karjeroje: „Buvau labai išsiblaškiusi. Vartai buvo uždaryti, išlipau iš mašinos, praėjau pro žoliapjovę, kuri stovėjo kieme ir atidariau vartus. Vėl įsėdau į automobilį ir pradėjau važiuoti. Jaučiu, kad kažkas negerai. Pasirodo, pervažiavau tą žoliapjovę“, – juokėsi V. Sutkutė.

Tokie įvykiai rodo, kad dainininkei dar tikrai trūksta praktikos prie vairo. „Ji viską nori padaryti tobulai, o kai neišeina pradeda panikuoti“, – sakė S. Nainė.

Ir iš tiesų iki didžiulės tragedijos trūko visai ne daug. Vykdydamos ekstremalią užduotį, kuomet į automobilio saloną pliaupia ledinis vanduo, Viktorija vos nepartrenkė laidos vedėjo Tomo Langvinio. „Galvoju, va dabar tai pagazuosiu. Ir Sima rėkia, kad, Vika, gazuok, gazuok. Tai paspaudžiau tą gazą...“, – pasakojo dainininkė Viktorija. Vis dėlto lemiamas greičio pedalo paspaudimas galėjo atsieiti labai brangiai.

Vis dėlto po tokių nesėkmių dainininkė padarė išvadų, išmoko vairuojant susikaupti ir nepulti į paniką. Negana to, Viktorija prisiėmė atsakomybę už savo veiksmus.

„Ji viską daro teisingai. Tarkime, situacijoje, kai reikia staigiai veikti pamačius kliūtį ji iš visų jėgų stabdo. Pirminė reakcija yra labai sveikintina“, – pagyrų Viktorijai negailėjo komisijos narys „BMW Vairavimo akademijos“ įkūrėjas D. Jonušis.

Už tai Viktorijai buvo grąžintas jos vairuotojo pažymėjimas ir ji buvo paleista iš vairuotojų reabilitacijos centro.

Kaip seksis kitiems dalyviams, galima stebėti trečiadieniais 20.25 val. per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių