V. Šustauskas paatviravo apie laisvo elgesio keleives

  • Teksto dydis:

Šį trečiadienio pavakarę 17.05 val. LNK laidoje „Yra kaip yra“ – diskusija apie taksi vairuotojų darbą.  Laidos dalyviai – taksi vairuotojai, dispečerė, klientai. Vieni skundžiasi netvarka taksi automobiliuose, kitiems nepatinka kvapas ar nemandagūs vairuotojai. Tačiau kokia iš tiesų taksisto darbo kasdienybė, be jokių paslapčių atviravo kone garsiausias taksistas Lietuvoje Vytautas Šustauskas.

Buvęs Kauno meras tikino, kad kiekvienas, eidamas į politiką, turėtų bent kelis mėnesius padirbėti taksi vairuotoju: „Tada sužinai, kur piderastai, kur mergos renkasi, kur bobulkos ką pardavinėja, o kur narkomanai slankioja“. Jis taip pat tikino, kad visos įdomybės prasideda naktį - baisiausi klientai yra neprognozuojami narkomanai ir palaido elgesio moterys. Su šiuo teiginiu sutiko ir kiti laidos svečiai. Vytautas Šustauskas prisipažino, kad laisvo elgesio merginos ne kartą už taksi paslaugas siūlė... pačiulpti. „Tačiau atsisakiau. Sakiau – geriau pasimelskit“, – savo patirtimi dalinosi V. Šustauskas. Pirmą mėnesį įsidarbinęs taksistu, jis prisipažino uždirbęs 6 tūkst. litų.

Kas taksi pamiršo vaiką, kas „lūžusią“ žmoną, o kas šventinį kalakutą? Apie taksistų darbo pavojus, apie klientų elgesį ir teises taksi automobilyje laidoje „Yra kaip yra“ nauju laiku - 17.05 per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių