V. Skaisgirė pasidalijo jautriu laišku sūnui

  • Teksto dydis:

Prieš 5-erius metus viešųjų ryšių specialistė Vaida Skaisgirė sausio 4-tąją tapo mama. Šia proga žinoma moteris virtualioje erdvėje pasidalijo jautriu laišku sūnui Atui.

"Atrodo, užvakar aš vis negalėdavau įsipatoginti, užmigti, nes naktimis labai spardydavaisi. Gulėdavau ir bandydavau įsivaizduoti, kaip atrodysi, kokiu žmogumi tapsi, kokia aš būsiu tau mama", – savo laišką socialiniame tinkle "Facebook" pradėjo prodiuserio Rolando Skaisgirio žmona. 

"Atrodo, vakar glaudžiau tave ką tik gimusį – tokį mažutį, gležną, bet tuo pačiu – labai stiprų, kovingą ir tokį artimą, tokį savą. Užmigti galėdavau jau daug lengviau, tik kad paošt naktim norėdavai truputį, – mielus prisiminimus vaizdingai aprašė TV veidas. – O šiandien tau suėjo penkeri. Tu klausi, kodėl paroje yra 24 valandos, kas pastatė televizijos bokštą ir kur gyvena Dievas. Atsakymų ieškom drauge".

Moteris prisiminė savo mamos patarimą, kai auklėdama ar pykdama, prie dažno argumento pridėdavo – „Kai turėsi vaikų, suprasi“. Tuomet ši frazė dabar jau žinomai V.Skaisgirei atrodė itin banali. Tik dabar moteris suprato, kad  egzistuoja tūkstančiai lėkštesnių frazių, o ši – viena teisiausių.

"Meilė būna įvairių rūšių ir jas visas aš labai branginu, bet meilė savo vaikui – pati brangiausia. Ji yra didžiausia stiprybė, tyrumas, tikrumas, ramybė, laimė, pasididžiavimas, tikėjimas. Tai visi džiaugsmingiausi jausmai ir didžiausi nerimai viename", – V. Skaisgirė tik pati augindama sūnų suprato, kad, kai atžalą kas nors užgaudavo, mamai širdį skauda dvigubai daugiau. 

"Kai stipriai sirgdavau, mama jausdavosi kelis kartus blogiau. Kai aš džiaugdavausi sėkmingu pasirodymu skaitovų konkurse, mama manimi didžiuodavosi dešimt kartų daugiau nei aš pati savimi. Kol netapau mama, neįsivaizdavau, kaip mano širdyje galėtų sutilpti tiek visko – tiek meilės, rūpesčio, jaudulio, vilčių. Pasirodo, be problemų. Su gimimo diena, sūnau. Tu esi geriausia, kas nutiko mano gyvenime", – laišką užbaigė laidų prodiuserė ir pasidalijo mielomis nuotraukomis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jaja

Jaja portretas
Kam viešinti laišką savo sūnui. Geriau pakalbėti pagal amžių. O laiškus kaupti ir padovanoti kai bus subrendęs juos suprasti. O tas paradas..... Gražu , bet tampa tiesiog žodžiais, žodžiais kažkam, o ne sūnui... Išsikvepia ir praranda sakralumą tarp mamos ir vaiko.... Užaugusiam vaikui gal busnemalonu- kad jam skirus žodžius kažkas skaitė, citavo, pasisavino....Nepykit. Tai tik nuomonė

Anonimas

Anonimas portretas
Vaidute,tu šaunuolė,nors esu labai toli, bet domiuosi tavimi. Būk laiminga

Dargyvas

Dargyvas portretas
Šaunuolė. Palietei randuotą senio širdį...
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių