V. Musvydaitė Pasaulio plaukimo čempionatą stebi su R. Meilutytės šeima

  • Teksto dydis:

Sporto žinių vedėja Vlada Musvydaitė drauge su operatoriumi Romualdu Ruzgiu išvyko į Barseloną, kur ilgiau nei savaitę stebės ir fiksuos akimirkas iš Pasaulio plaukimo čempionato. Vlada džiaugiasi, kad dar prieš išvykstant į Barseloną, jai pavyko susisiekti su Olimpine, o dabar jau ir Pasaulio čempione Rūta Meilutyte. Jaunoji plaukikė ir jos artimieji mielai sutiko pabendrauti su TV3 komanda.

,,Tai, kad tapome šio stebuklo dalyviais, yra neįtikėtinas jausmas. Stebėti tikras emocijas gyvai ir kartu su Rūtos šeima laukti auksinio medalio, buvo nuostabu. Labai smagu stebėti Rūtą, kuri dabar atrodė gerokai drąsesnė, nei Londono Olimpiadoje“, – pasakoja V. Musvydaitė.

Nors šiandien Rūta nepateko į pusfinalį, ji atrodė linksma ir vylėsi gerai pasirodyti šeštadienį: „Tikiuosi, kad man pavyks sėkmingai nuplaukti 50  metrų krūtine, nes tai mano mėgstama rungtis“. Šįkart Rūta pasipuošė trim auskarais, kurie simbolizuoja Lietuvos trispalvę: ,,Nagų šįkart nelakavau, nusprendžiau kitaip parodyti, kad myliu Lietuvą“, – juokėsi Olimpinė ir Pasaulio čempionė.

TV3 Sporto žinių vedėja Vl. Musvydaitė ir operatorius R. Ruzgys ne tik kasdien rengia reportažus iš Barselonos, bet pasinaudoja galimybe treniruotis Pasaulio plaukimo čempionato apšilimo baseine – ten, kur startui ruošiasi visi atletai. ,,Smagu, kad čempionato organizatoriai nepamiršta sporto žurnalistų. Mums sudarytos sąlygos plaukti per laisvas valandas nuo darbo, kai yra pertrauka tarp rytinės ir vakarinės varžybų sesijos. Gauname sudarytas treniruočių programas ir visus plaukimo reikmenis“, – pasakoja žinoma moteris.

,,Šiandien po starto kalbėjausi su Rūtele, kuri galima sakyti, yra pirmoji mano plaukimo trenerė, apie tai, kad vykdau jai duotą pažadą išmokti taisyklingai plaukti“, – juokiasi Vlada.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių