V. Mičiulienė išbandė hialurono injekcijas: kartą paragavęs, negali sustoti

  • Teksto dydis:

Gero humoro jausmo nestokojanti aktorė, renginių vedėja ir humoristė Violeta Mičiulienė jau ne kartą įrodė esanti drąsi moteris. Prieš daugiau nei metus vienoje laidoje viešai susilažinusi, kad sulieknės, dabar moteris nėrė į dar didesnę avantiūrą.

Šį šeštadienio rytą TV3 žiūrovų laukia išskirtinė naujos pokyčių laidos „Grožio mėnuo“ premjera, kurios heroje tapo humoristė. Moteris pasiryžo savo išvaizdą patobulinti atsiduodama į profesionalių grožio specialistų, sporto trenerių ir stilistų rankas.

„Į šį projektą ėjau šiek tiek bijodama, kad neįvyktų kaip toje reklamoje – „Kartą paragavęs, negali sustoti“. Nes aš tokia azartiška. Užsimanysiu dar čia patobulinti, o dabar ten, o po to ten, – juokdamasi kalbėjo pirmosios laidos „Grožio mėnuo“ herojė V. Mičiulienė. – Iš pradžių galvojau: „O Dieve, kur aš čia įžengiau, kas čia į mane žiūri iš to veidrodžio?“. Bet neatsisakiau nieko, ką man pasiūlė specialistai. Apturėjau labai smagų mėnesį ir gražų nuotykį.“

Kai savimi pasitiki, moteris pradeda spinduliuoti, darosi laiminga. O taip atsitinka tada, kai įsimyli arba kai pakeiti išvaizdą.

Humoristė prisipažino, kad turėjo vieną ypač ją kamuojančią bėdą, su kuria padėjo susitvarkyti patyrusi laidos specialistų komanda: „Ne vien tik mano amžiaus, bet ir visos kitos moterys turi kažką, kas joms nepatinka išvaizdoje ir ką galima patvarkyti. Mano didžiausia problema buvo tai, kad išėjus iš pirties, ar iš kažkur kitur, man raudonuoja veidas. To aš norėjau atsikratyti, bet iki šiol vis atidėliodavau.“

V. Mičiulienė atskleidė, kad be kitų procedūrų jai buvo suleistos hialurono injekcijos, kurių iš pradžių ji labai baiminosi. „Aš labai bijojau hialurono injekcijų. Kažkada sakiau, kad neleisiu žaloti savo veido, o su metais galvoju, o kodėl gi ne? Jaunystės tomis visomis procedūromis gal ir nesustabdysi, bet tikrai sau padėsi“, – juokėsi moteris.

Patobulinti tai, kas nepatinka žiūrint į save veidrodyje, V. Mičiulienei padėjo tikri savo srities profesionalai: patyrusi lazerinės ir estetinės dermatologijos klinikos „Estetus“ dermatologų ir lazerio specialistų komanda, grožio salono „Jūsų grožio studija“ meistrės Ana ir Justė bei sveikatingumo klubo „Impuls“ treneriai.

„Kai savimi pasitiki, moteris pradeda spinduliuoti, darosi laiminga. O taip atsitinka tada, kai įsimyli arba kai pakeiti išvaizdą. Susidūriau su nerealiais specialistais ir gavau daug patarimų, kuriais naudojuosi ir pasibaigus filmavimams“, – specialistams dėkojo V. Mičiulienė.

Laidos kūrėjai skelbia, kad naujo projekto žiūrovai išvys net aštuonių šalies įžymybių išvaizdos ir stiliaus pokyčius. Garsenybių aštuntukas visą mėnesį, kol jiems bus atliekamos grožio procedūros, savo potyrius ir emocijas pasakos tiesiai į kamerą, lyg ji būtų geriausias draugas. Tad televizijos žiūrovai išgirs atvirus žinomų žmonių pasakojimus apie tai, ką jie nori patobulinti savo išvaizdoje ir kaip jiems sekėsi to pasiekti.

„Grožio mėnuo“ – jau šį šeštadienį 9.30 val. per TV3.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vrotas

Vrotas portretas
kartą pačiul-pus niekaip nesustosi

Vladas

Vladas portretas
Kokia ji ten humoriste,tik gal vaidina,bet neiseina.Eitu kieno nors vaikus saugoti,ar koki kita darba dirbti

nora

nora portretas
tai antra Baukute,abi vienodos chamiskas ekrane elgesys,amziuje moteriske,ir pasirenka tokius zemiausio estetinio lygio vaidmenis,kaip jai paciai negeda
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių