V. Medinecko-Ironvyto šeimą aplankė gandrai

  • Teksto dydis:

Pavasarį kino teatrų ekranus išvysiančioje kriminalinėje komedijoje „Meilė. Miltai. Šulinys“ smogiko vaidmenį atliekantį dainininką Vytautą Medinecką-Ironvytą šįryt aplankė ypatinga žinia – 9 val. ryto žmona Eugenija jam padovanojo dukrelę.

Laimingas tėtis apie pirmagimę pasakoti nelinkęs – toks susitarimas su mylimąja, rašoma pranešime spaudai.

Ironvytas yra ne vienintelis komedijos komandos narys, kurį šios žiemos pradžioje aplankė gandrai. Gruodžio 7 d. 12.20 val. žinomų televizijos projektų operatoriui Remigijui Veličkai gimė sūnus. 3885 gramų ir 57 centimetrų ūgio berniukui tėveliai suteikė Tautvydo vardą. Remigijus ir jo žmona Giedrė augina ir pusseptintų metų Arvydą.

„Mūsų naujasis šeimos narys ramesnis už brolį. Bet turbūt ir mes patys dabar labiau savimi pasitikime“,  – sakė R. Velička.

Kitų metų didžiuosius kino ekranus pasieks nauja kriminalinė komedija „Meilė. Miltai. Šulinys“ (darbinis pavadinimas – „Tiuningas“), kurioje Lietuvos provincijoje vykstančią neįtikėtiną istoriją papasakos ryškiausios ekrano žvaigždės  – Ineta Stasiulytė, Ramūnas Šimukauskas, Mindaugas Papinigis, Ironvytas, Martynas Kavaliauskas, Gabrielė Malinauskaitė, Aurimas Meliešius, Daiva Lebeliūnaitė, Birutė Prekevičiūtė, Hana Šumilaitė, Ridas Žirgulis, Donatas Šimukauskas, Raimundas Šilanskas ir kiti.

Senelio turtus besidalinantys broliai (R. Šimukauskas, D.Šimukauskas ir A.Orlauskas), pasididinti krūtinę trokštančios turtingo ūkininko dukra (Gabrielė Malinauskaitė)  ir žmona (Daiva Lebeliūnaitė), netikėtas brolių radinys pakelėje bei dėl jo užvirusi kova su miesto mafijozais ... Herojai nuolat pateks į komiškas ir neįtikėtinas situacijas, kurių būtent tokios atomazgos vargiai besitikės net akyliausi žiūrovai.

Filmo režisierius Markas Goldmanas,  žinomas Ukrainoje įvairių humoro šou scenaristas ir autorius, patikina – tai bus geriausia komedija sukurta pastaraisiais metais ir ne tik Lietuvoje: „Žiūrovai tikrai eis į mūsų filmą antrą kartą, nes nuotykių, netikėtų situacijų skaičius nesuskaičiuojamas“. 

Filmo aktorių trupė „apkeliavo“ įspūdingas Lietuvos vietas – Vilnių, Trakus, Nemuno kilpų regioninį parką, Zarasus, Lyduvėnų tiltą ir ne tik. Daugiausiai scenų nufilmuota Kauno rajone Kaniūkų kaime.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių