V. Cololo ieško šeimininkų savo raudonojo kilimo damai – ožkytei

  • Teksto dydis:

Greitai pasirodysiančio naujo TV3 realybės šou „IššŪKIS kaime“ vedėjas Vitalijus Cololo iškilmingame televizijos sezono pristatyme ant raudonojo kilimo žengė glėbyje nešinas maža balta ožkyte.

Taip humoristas ir laidų vedėjas priminė, kad naujo projekto premjera – jau čia pat. „Tai mano jorkšyro terjero kaimiškoji versija. Vieni myluoja šeškus ir šinšilus, o man mieliau prisiglausti prie ožkos. Visi mes nuo žagrės“, – šmaikštavo V. Cololo. Tačiau surimtėjęs pranešė naujieną – jis nori ožkytę perleisti į geras, ūkį ir gyvūnus mylinčių žmonių rankas.

Glausdamas ožkytę V. Cololo pasakojo apie jau netrukus pasirodysiantį naują TV3 realybės šou „IššŪKIS kaime“: „Nuotykių kupino projekto dalyviai susidurs su sunkiais kaimiškais ūkio darbais, įvairiomis užduotimis ir išbandymais, kurie pareikalaus daug ištvermės ir ryžto.“

Ūkininkavimas ir kaimo gyvulių priežiūra V. Cololo – ne naujiena. Vyras vasaras leisdavo kaime, kur dirbdavo įvairius ūkio darbus. „Būdavo, reikia jaunus jautukus ir karves parginti iš lauko į aptvarą. Tai smagiausia, kai yra rasa ir šlapia žolė: tu užsidedi guminius aulinius, bandai tempti jauną jautuką, o jis pradeda bėgti – tuomet kaip su vandens slidėmis atsistojęs čiuoži. Būdavo, kad jautukas taip įsibėgėja, kad keliolika minučių pilvu pačiuožinėdavau“, – juokdamasis prisiminimais dalinosi humoristas.

Prožektorių šviesoje ant raudono kilimo pasirodžiusią ožkytę V. Cololo nori padovanoti geriems žmonėms. Visus, trokštančius auginti, mylėti ir puoselėti šį gyvūną, realybės šou „IššŪKIS kaime“ vedėjas kviečia rašyti elektroninį laišką projekto kūrėjams adresu media@videometra.lt.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių